ebruxy sinemmm90 Bunu bnde merak ediyorum bnde hala olmadim 2ay 10 gün oldu olmadım hala sezeryan doğum oldu
kevseryakar924 sinemmm90 desirett hap kullanıyordum adetin 2.gunu başladım adetim bitti kanama devam ediyordu 20 gün kanamam geldi bende bıraktım prezervatif ile korunuyoruz eşim yanımda değil zaten
2_oglanannesi sinemmm90 organikirmik bende aynı böyle oldum 3 ay 25 günlüğüz hala olmadım. Karnımda şişlikte var rahatsız ediyor
aleyyyyyyy sinemmm90 bebeğim 5 aylıkken oldum şimdi 6 aylık eski düzene göre ilerliyor her şey oğlumda düzensizleşmişti ama bu sefer öyle olmadı
kuzuanasi sinemmm90 35 günlükken kırk suyunu döktük oğlumun birazda bana ayırdık annem bunuda sen dök üstüne dedi banyodan çıktım adet oldum🤦😂
sinemmm90 Kızlar bugün oğluşum tam 5 aylık oldu gece hafif kahverengi lekelenme vardı biraz önce oldum çok mutluyum evliligimfe ilk kez adet oluyorum 😂
sinemmm90 eymen_oyku Geçen sene Nisan sonunda evlendim düğün gecesi abdestlendim o gün tutmuş hamilelikti lohusalıkti zaten 1yil 2 aylik evliyim biraz hızlı oldu öyle söyleyim 🫢🫣
sinemmm90 eymen_oyku Vallahi olmamak iyiydi ama uzun aradan sonra şimdi oldum berbat bir şekilde geçiyor