ilayda29 2boymommy yengeç burcu çok duygusal oluyor benimde oğlum yengeç 6 yaşında çok duygusal en ufak biseyde ağlıyor filim izliyoruz üzgün yerde başlıyor ağlamaya
2boymommy ilayda29 evet duygusal alingan diyince yengec 🙈 ❤️allah bagislasin canim 🙏🏻benim oglumda 9 olacak insallah
amazontuba ilayda29 benim kızım da Yengeç 10 aylık henüz ama tam bir canavar 🤣 ne zaman duygusal bir ponçik olacak
zey0910 Ben yengeç eşim aslan bebeğim akrep burcu. Akrep burcu çok sevdiğim insanlar var. Akrep olmasını çok istemiştim☺️
tosca Burcu balık yükseleni oğlak oğlumun. Daha şimdiden huy belli olur mu bilmiyorum ama , eşim de ben de koçuz. İnadı hırslanması vs koça daha çok benziyor. Gerçi oğlak da inatçıymış. Bakalım büyüdükçe göreceğiz 😂
Feyzosumunannesi organikirmik Ay evet 🥰 ikizler olmasın diye çok dua ettim ajsgahha 😀 masallah kızım da sakin çok şükür 🤲
akinmom organikirmik oğlum kova benim kız kardeşimde kova aşırı memnuniyetsiz lafı çat söyler ama çok merhametli sayar sever ama kova erkeği hiç yok etrafımızda bakalım ne olacak
oylesinebiri__ tunaaamom24_ terazi 😂 yükseleni Başak erkekleri de kadınları da zor olur dermişim oğlum oldu 🤣
belizderen tunaaamom24_ hahah benim eşimde başak vallahi kapatılsın 10 aylık kızımda aslan ben ikizler 😂😂