kirmizibalikbeachte Elfgrn Özellikle kadınlarımızın ve kızlarımızın gözünü açıp bilinçlenmesini dilerim 🙏🏻 Dediğiniz gibi burada okuduğumuz postlar içler acısı..
Elfgrn kirmizibalikbeachte burada okuduklarımız zaten bir hayatı sorgulatıyor biz mi anormaliz onlar mı şaşıp kalıyor insan. Her seferinde şükür çekiyorum okuduklarımı gördükten sonra, hiç normal hayat yok doğru düzgün. Ve bunların çoğu için diyorum yaş aralıklara eşit ya da fazla
kirmizibalikbeachte myavocado bazı erkekler 10 yaş büyük olsa da çocuk gibi olabiliyor, bazı erkekler 5 yaş küçük olsa da sizden 10 yaş büyük hissettirebiliyor. Şans işi mi diyelim 🤭
syldz61 En fazla 2 yaş olması lazım derdim hep ama eşim benden 7 yaş büyük göstermiyor mübarek ben ondan daha yaşlıyom bence 🤣 92-85 🤣🤣
kirmizibalikbeachte Hoptirililaylalaylaylilaylom ay annemle babam gibi onlarında 6 yaş biri 16 Aralık biri 23 Aralık 🥹💓
akinmom kirmizibalikbeachte 12 yaş var eşim 92 Li ben 2004 ve çok iyi anlaşırız ikimizde deli dolu hayat dolu insanlarız eğlenmeyi gezmeyi çok severiz asla sıkıcı bir insan değil aksine çok neşeli şu ana kadar yaşıımız ile alakalı hiçbir sıkıntı yaşamadık yaşıtımla evlenip çocuk biriyle uğraşmaktansa eşim ile evlendim aklı başında ne yapması gerektiğini bilir adam gibi adam 👍🏻