Ysmndfne Eşim 86lı ben 95li 9 yaş var ve ideal olduğunu düşünüyorum gerçekten erkek herzaman büyük olmalı Yoksa beni çekemez idare edemezdi 😂🤣😄
esrahzl kirmizibalikbeachte 10 yaş ama fizik olarak en fazla 3 herkes öyle diyor😅 erkeğin büyük olması iyidir
onceuponatime_ kirmizibalikbeachte yaşıtız ikimizde 95liyiz gayet olgun biri eşim yaşıt olduğumuz için sıkıntı çekmiyorum 😂
1Umut kirmizibalikbeachte 9 yaş var aramızda. 3-4 yaş ideal diyip 9 yaş biriyle evlenmem bu hayatta yaptığım en büyük hataydı.Ne olgunluk,ne anlayış hiç biri yok.
kirmizibalikbeachte Echinocactus-Grusonii Neden linçlenesin? Herkesin tercihine saygı duymak zorundayız. Tasvip edebilir veya etmeyebiliriz ama yargılayamayız. Sen mutluysan Allah daha çok mutlu etsin 💐
Echinocactus-Grusonii kirmizibalikbeachte çok şükür mutluyuz ama hep erkek büyük olmalı bakış açısı mevcut ya
kirmizibalikbeachte Echinocactus-Grusonii evet toplum olarak böyle bir bakış açısı mevcut ama sen mutlu olduğun sürece kulaklarını kapat gitsin
guloyku Echinocactus-Grusonii valla benim en yakın 2 kız arkadaşım da eşlerinden 2-3 yaş büyük, çok da mutlular maşallah, hiçbirimiz de garipsemedik 😊