Akgul esradnz ayyy canım bence alma benim kide 7 kilo taşırım dedim aldım pişman oldum çok zor oluyor ağır insanın sırtı beli kopuyo☺️
Mineoksuzz 18 Aylık kızım 3 aylıktan beri mamadusbaby kullanıyoruz elim ayağım resmen özellikle soğuk havalarda çok güzel sıcacık ❤️ Ve belimi ağrıtmıyor doğru takmanız lazım bi kere doğru takamamışm aceleden öldüm bel ağrısından ama bir kez oldu benim hatamdan ☺️ Kızımda çok seviyor dün bile uyudu eve dönerken içinde ☺️
Mineoksuzz esradnz rica ederim ❤️ Uzun yolda yürüdüm Kanguru’ya koyup pazar bile gezdim alışveriş yaptım dediğim gibi eşit ayarlarsanız hiç yükü olmuyor bebeğin ☺️ Annem hediye aldı bana sağolsun eşim falan dediler senin zaten belin ağrıyor mahvolursun niye aldın vs. Eşim 1 kez taktı inanın ben takcam diye diretiyordu bana o kadar sevdi 😁 hatta küçük görümcem 12 yaşında avm de dedi ben takayım dedim yorulursun yok illa takcm dedi biraz nazlıdır yoruldum demez hemen küser inanın 2 saat falan öyle gezdi alayım istersen dedim kaç kez yok gibi yorulmadım ki iyiyim dedi siz düşünün tek nokta doğru takmak zaten uyuyorlar içinde ☺️
Doruk12 esradnz Solomom da kullandım 1 aylıktan 3 aylığa kadar, sonra onu satıp mamadus aldık 😊 aşırı memnunum sanki bu daha rahat geldi bana. Bebeğim 15 kg ama hiç yokmuş gibi hafiflik 2 3 saat gezdiğim oluyo bel, sırt ağrısı VS olmadı hiç.
Gizemeren Bebeğim 11 aylık ben hala kanguru kullanıyorum bazı yerlere giderken çok rahat oluyor bizim kanguru markası mamadusbaby çok memnunum
Mineoksuzz Demetbulut ne güzel anlaşmışsınız 😁 ben eşime taktırmıyorum pek çünkü dayanamıyor kızımın yanağıyla oynuyor oda hoşlanmıyor durmuyor. Kanguruda 🤣