Tinimini esradnz Bebeğiniz kaç kg bilmiyorum ama solomobaby den almıştım ve 15 dakika zor taşıyorum. Büyüdükçe daha da zorlaşıyor bence. Sırtım ve belim özellikle ağırıyor kanguru kullanınca. O yüzden siz bilirsiniz
Umutegem esradnz ben 3.5 ayliktan beri kullanıyorum suan 13 aylik olcagiz cokta memnunum bi skntida gormedjm cok sukur bebek arabasindan daha rahat geliyor bana salomobaby
Bninannesi esradnz solomom aldım kullandım 2 kez kullandım e bebeğe gitmiştik kızım içinde uyudu hep yalnız benim omuzlarım biraz ağrıdı kızım 6 buçuk kilo. Bundan sonra eşime taşıyıcam:)
Doruk12 esradnz Solomom da kullandım 1 aylıktan 3 aylığa kadar, sonra onu satıp mamadus aldık 😊 aşırı memnunum sanki bu daha rahat geldi bana. Bebeğim 15 kg ama hiç yokmuş gibi hafiflik 2 3 saat gezdiğim oluyo bel, sırt ağrısı VS olmadı hiç.
esradnz Tinimini yaaa 🙈 7 kg şu an.ben de arabayı kış şartlarında aşıya götür getiri ,alışverişte falan çift araba dolaşmaktansa kanguru mantıklı diyordum 🙄
Akgul esradnz ayyy canım bence alma benim kide 7 kilo taşırım dedim aldım pişman oldum çok zor oluyor ağır insanın sırtı beli kopuyo☺️
esradnz Umutegem yaa siz de mi solomombaby.diğeri çok tercih edilmiyor sanırım.ben de farkını anlamak amaçlı yazdım ama genelde solomombaby denmiş.henüz almadım ama bence de arabadan daha kullanışlı 😒
esradnz Bninannesi aşıya,markete kucağımda gidiyor heralde kanguruyla da gider diye düşünüyorum.ağırlaşınca babalara paslamak en iyisi😁almayı düşünüyorum 🤗
Demetbulut Solomombaby kullaniyorum oğlum yaklasik 6 kilo gayet memnunum suan 47 gunluk basta etrafa bakina bakina gidiyir sonra uyuyup kaliyor
Demetbulut esradnz cok uzun yuruyeceksem bebek aeabasini aliyotum diger turlu heryere kanguru ile gidiyorum cokta rahat ki bende bel fitigi var zorlanmiyorum sadece bel ve kol ayarlarini iui yapmak gerek ki agirligi esit dagitsin
Umutegem esradnz ya digerini bilmiyorum kotulemek istemem ama genelde solomombaby tercih ediyorlar bende tavsiye uzetine aldim cokts memnunum kış oldugu icin takmiyoru. suan
Yodaannesi Ben instagramdan babalinbaby diye bir sayfadan aldım yenidoğan aparatlı olandan 10 günlükten beri kullanıyorum çok memnunum evde bile uyumadığında kanguruya koyup uyuttuğum oluyor☺️Bebeğim 4 aylık 7 kg belimi falanda ağrıtmıyor çarşıya giderken falan hep onu kullanıyorum☺️