Curlymom22 Kızlar scooter alcam önerilerinizi bekliyorum scoot and ride istiyordum ama kullanan birini görüp önerir mi soramadım bebeğim iki yaşında globber baktım ama yine kullanan görmedim sizlerin Önerlerine açığım
-Ozge- Curlymom22 Scoot and ride 2. Yaş hediyesi olarak almıştık oğluma çok memnunuz dışarıda hep yanımızda
BtlSare Curlymom22 bende globber ve Scoot and ride arasında idim araştırmalarım sonucu globber sipariş verdim 😍
Rabia_38_01 Curlymom22 gokıdy şok dan aldık 7-8 ay önce memnun kaldım oğlum bir parçasını kırdı garantisi de vardı hemen ilgilendiler ücretsiz yolladılar parçasını geçenlerde yine gelmişti hatta
Curlymom22 sadecoffeee şimdi baktım bayıldım ebeveyn kontrolü de var fiyatı diğer markadan 2 bin tl falan yüksek ama değer gibi gözüküyor
Curlymom22 sadecoffeee şimdi baktım bayıldım ebeveyn kontrolü de var fiyatı diğer markadan 2 bin tl falan yüksek ama değer gibi gözüküyor
Curlymom22 Rabia_38_01 yaaa süper bir sorun olunca muhattap bulabilmek de çok önemli sizinkini de araştırcam çok teşekkür ediyorum 🥰
Curlymom22 Rabia_38_01 yaaa süper bir sorun olunca muhattap bulabilmek de çok önemli sizinkini de araştırcam çok teşekkür ediyorum 🥰
Curlymom22 ZamaneAnnesii aklımda olsun ona da bakayım ama erkek çocuğu dayanıklı bir şey olsun istiyorum
BtlSare Curlymom22 9.700 aldık Scoot and ride şuan ebeveyn kontrollüsü satışta değil stoğa girince pahalanmış bi şekilde giricek o yüzden alıyoruz madem globber alalım dedik
sadecoffeee Curlymom22 aşırı sağlam bi ürün kızım 3.5 yaşında 6 yaşa kadarda kullanır yani fiyat sıkıntınız yoksa hiç düşünmeyin alın