metahan-1 Kızlar nasıl zayıflayacağız çok moralim bozuk ya boyum 1.70 kilom 94 , iki gün önce kürtaj oldum nasıl olsa hamileyim diye kafama takmıyordum ama işler değişti nasıl vericem kiloyu, varsa taktiğiniz söylermisiniz
Sumelsa2134 metahan-1 bende 2 hafta önce başladım diyete 6 kilo gitti şu anda 3. Haftamdayım Perşembe günleri tartı günüm burda bir arkadaşımla yapıyorum arkadaşla olunca daha motive oluyor insan
D_deniz metahan-1 eve sadece zeytinyağı sokuyorum artık çünkü abimin kalbî rahatsızlandı doktor sadece zeytinyağı onu da az önermiş. Bu beni çok etkiledi. Hamur tüketmemek gerek ekmek ise belki sabah az yemeli. Tuz ve şeker de az tüketilmeli tatlıdan uzak durmalı. Ekmek ve tatlılar kilo vermeye büyük engel. Günde iki kez yemek gerek fazlası zarar. Sabah ve akşam açlık hissederek kalkmak gerek örneğin kahvaltıdan Max 1saat sonra açlık oluşmalı ve akşama kadar yenmemeli. Aç hissedemeyen zayıflayamaz bence benim fikrim bu
1acemianneq Sağlıklı be dengeli beslenerek oluyor başka çözümü yok bi de aralıklı oruç işe yarıyor ben bu yöntemle 1 ayda arada kaçamaklarla 3 kilo verdim
Akifikret Kesinlikle beslenme koçları sokun hayatınıza 2 ayda 10 kilo verdim şükür darısı diğer 10 kiloma ☺️
metahan-1 2124 bende de var iyi hatırlattınız ev işi yaparken takayım onu, lessie yapınca baya terletiyordu
Kitsu 2124 evde pilates yapmayı deneseniz. Hevesinizi kırmak istemem ancak o taytlar öyle kendi başına bir işe yaramaz. Giyip cardio ve ya tempolu yürüyüş yapmanız gerekir ki o zaman bile etkisi az olur
2cocukluanne_ metahan-1 aaa ayıp ediyorsun diyetisyene 1.500 para verdik sana da ücretsiz atayım istersen 😂bari sen bedava faydalan