NeclaLeylaCeydaOhnealaneala mondecaidensecmeler var gibi. İstiyor muydunuz :) Hayırlı olsun inşallah 🤲
dertlikaval mondecaidensecmeler olsun öyle isyan etmeyin lütfen doğruysa da allah gücünü kuvvetini versin 🫶
mondecaidensecmeler Dedektifgadget evet canım çok küçük 4 aya yeni girecek korunuyorduk😞 ondan canım sıkıldı
mondecaidensecmeler dertlikaval oğlum 4 aya girecek yeni sütten kesmem gerekecek çünkü daha istemiyorduk
dertlikaval mondecaidensecmeler kesmek zorunda değilsiniz bir problem yoksa emziriliyor anlıyorum kolay değil ama nasıl korunuyordunuz 🥹
bendenbirtanedahayok mondecaidensecmeler hayırlı olsun sütten kesmenize gerek yok hamileykende emzirilebiliyor
Elvinemine mondecaidensecmeler olaun canim ikisini ikiz gibi buyutursun .benim kiz 10aylikken hamile kaldim kızım simdi 1yasini doldurunca karnimdaki iki aylık olcak . kızım 17aylik olunca bebegim dogacak.ranbim vermişse rizkinida verir korkma
Blackcloud mondecaidensecmeler Bende silik çizgilerle öğrenmiştim hamileliklerimi canım. Büyük ihtimalle yeni olduğu için silik çıkmış seninde.
Neslihannnnnnn mondecaidensecmeler aynı durumu yaşadım ve çizgilerim silik bile değildi 2 testimde pozitifti dr a gittiğimde kan verdiğimde sonuç negatifti vücudum biraz yenicdoğum yaptığı için saçmalamıştı 🤣
mondecaidensecmeler oylesinebiri__ doğum yaptığımdan beri hiç regl olmadım hangi marka bakmadım 5 dakika içinde oldu
metemom_ mondecaidensecmeler yok bence kuruma çizgisine benziyor geçen bende yaptım böyleydi regl oldum sonra sen en iyisi kan ver canım