dlra01 Selam anneler bebişim 5. Haftada böyle bi atak yaşayan oldu mu sabaha kadar saat başı uyandı ve aşırı huzursuz akşam 7 oldu hiç uyumadı ve çok ağlıyor ne mama ne meme anlamadım ben normaldede kolik bebeğim ama gaz değil sanki 🥹🥹🥹
gunduzanne dlra01 büyüme atağı canım. Sebepsiz ağlamalar teselli edilememeler çok normal biraz dişinizi sıkıcaksınız bizde yaşadık aynısını 2 aylıkken azalıyo 3.ayda geçiyor tamamen
gunduzanne dlra01 evin sıcaksa o ağlama krizi saatlerinde hemen duşa sok yani sabur sürmesen bile su onu rahatlatır. Bide bulunduğun şehir sıcaksa al dışarı çık arabasıyla o saatlerini dışarda uyuyarak geçirsin yorulur hem. Bebeğim ocak ayı doğumlu biz çok yapamadık ama sonralarda hava ısındıkça çıkardık işe yaradı
patatess dlra01 o dönemde bizim de cadı saati mi ne dedikleri şey başlamıştı akşam 10dan 2-3e kadar sebepsizce ayaktaydık. 🥲
dlra01 gunduzanne uygulamadada öyle yazıyor bende sormak istedim tek yaşayan bu durumu ben miyim diye 🥹🥹
dlra01 gunduzanne evet adanada yaşıyorum çocuğum yanıyor resmen sıcaktan her gün banyo yaptırıyorum sıcaklamasın diye dediğin gibi bi arabada sakinleşiyor🥹🥹
gunduzanne dlra01 hayır hayır. Yalnız değilsin. Çok zor biliyorum. Hep uyusun istiyo insan çünkü uyandığında hep ağlıyo. Doktoruma sorduğumda kolik bebeklerin belirli saatlerde sebepsiz ağlayacağını söyledi. Bilmen gereken tek şey kendini üzme strese sokma bu durum geçicek. Zıplamak rahatlatıyodu benim bebeğimi pilates topunda
dlra01 gunduzanne psikolojimi bozmaktan çok korkuyorum 😢 evet geçecek sabır ama çok üzülüyorum o ağladığında
gunduzanne dlra01 seni çok iyi anlıyorum. Diyorum ya aynılarını yaşadım. Hortlak gibi geziyodum. Herkes noldu sana diyodu. Yaşamayan bilmez. Bebek bu ağlıycak tabi diyende oldu. Kimseye kulak asma. Beni bi kardeşin olarak gör, geçicek bu durum. Sakın psikolojini bozma bebeğinin birtek sana ihtiyacı var. Bide sütüne. Okadar hızlı geçicek ki zaman bi bikaç hafta sonra bi uyuycak acıkana kadar uyanmıycak inan bana. Sadece benimkimi böyle diye düşünme yaşadım diyorum bende. Eşimle atlattık bu durumu. İstediğin zaman yazabilirsin bana. Soracağın şeyler olursa
dlra01 gunduzanne evet herkes bi akıl veriyor. Kayınvalidem sen bakamıyorsun bilmiyorsun bile dedi çok üzüyor bu durum beni teşekkür ederim canım iyiki varsın 😔🩷
nesizade05 gunduzanne ne zaman geçiyor tahmini 5. Aya giricez bende hortlak gibi geziyorum hiçbişeyden zevk alamıyorum robot gibiyim uyanık olduğu çoğu zaman mızmız ağlak eşimle şöyle bebeği bi sevemedik üzülüyoruz o ağladıkça
rasaeom gunduzanne bende aynı konudan muzdarip biriyim .34 günlük olduk kolik dedi doktor ama ağlamalar artık daha da arttı ve devamlı canı yanıyormuşçasına nasıl geçecek nasıl atlattınız acaba
alpmomssss dlra01 diyebileceksin tabi . İnan daha zorları da oluyor . Yeri geldi oturup hüngür hüngür ağladım . Aşısı oluyor , atağı oluyor , dişi oluyor , hastalığı oluyor alışmak zorundayız 🥲 büyüyecekler elbet
patatess dlra01 Ben o ataklarda sakinleştirmek için kendime iyice sarıp squad hareketini yapıp poposuna vuruyordum. Bi tık yüksek sesle pışpışlamak da iyi oluyordu. O zaman uyuyordu. Tabi biraz büyüyünce işe yaramadı ama en azından bir süre götürdü bizi. Onu yapana kadar denemediğim şey kalmamıştı.
dlra01 patatess aynen kollarımı hissetmiyorum artık hastanede söylemişti bizede hemşire baya iyi geldi🥹
patatess dlra01 Biz bir de ana kucağına koyup alttan poposuna vuruyorduk. O da hoşuna gidiyordu denemediyseniz.
dmk34 dlra01 biz de yaşadık onu. Şu an 3 aylık bebeğim. Ondan sonra 2 atak haftası daha geçti. Ama en zoru 5.ydi. Gece şehri turlamıştık ağlamasın diye.