ZeydsMom Ecem__ oglumda inat ya dusun ben oglak oglum oglak esim yay 🤣 yukselenlerimiz dehset. Yani ev senlik olacak desene 🤣🤣
ZeydsMom Birdunyabircennetannesiii tesekkurler canim. Yaa 🤣🤣 cogunluk oyle diyor. Acaba degiskenmi karakteri denildiyi gibi?
Birdunyabircennetannesiii ZeydsMom Ağlarken güler gülerken ağlar Diyeceklerim bu kadar 😅 Efsane lider dediğim dedik biri🙊
ZeydsMom LadyGaddar caniim sen neeredeydinn ne zaman geldiin kac gun olduu seni ariyoruz ne postlar silindi kaoslar cikti seni arayalim derken . Umarim kotu bisey yoktur
2cocukluanne_ ZeydsMom ayyy hiç sorma 🤦🏻♀️aşırı derecede yemek seçiyor sevdiği olunca yiyor ama sevmediği şeyim tadına bile bakmadan yemiyor
ZeydsMom 2cocukluanne_ degisik oluyorlar ya bi ani digerini tutmaz derler cok korkuyorum . Normalde en sevmediyim insan tipi allah basima getiriyor galiba 🤣
cauuv2 ZeydsMom saglıkla gelsin kızı bilmem de ikizler oglum var 22 aylık fenaaaaaa fenaaa😂 ne istedigini asla bilmez
balkizlar ZeydsMom ben büyük meselelerde büyük konuşmaktan çok korkarım ama böyle şeyleri önemsemedim çok konuştum başıma geldi 😀
LadyGaddar ZeydsMom dün geldim cnm teşekkür ederim 🥰 oğlum hastaydı vaktimde halimde yoktu giremedim🩷 Kaos çıkaranlar şimdi ortada yok arkadan konuşsunlar anca yakışırrrr 😏
2cocukluanne_ ZeydsMom yok ya öyle deme çocuğun olunca gözün hiç bir şeyi görmüyor burcunu filan kafana takma🤭