Uraztos afrasena ya bi park kafemiz vardı kızlarla gece 12 1e kadar otururduk salak salak muhabbet ederdik o günleri o kadar özlüyorum ki. Bu aralar pandemi dönemini de çok özlemeye başladım sadece evdeydim ve sessiz sakin aşırı sıkıcı bir hayat vardı 😅
afrasena Uraztos Yaa ne güzel sohbet muhabbet bir masada tüm stresi sıkıntıyı bırakmak flan 🥲 Pandemi kısmına çok güldümm😂😂
doruk14 afrasena uyumak ve kafama göre cıkıp gezmek, rahatca yemek yemek, uzuuun süre duşta kalmak daha bir sürü şey var ama en cpk bunları ozledim
afrasena doruk14 Evet o evden eli boş saate bakmadan çıkış Duşa girmek bile nasıl mutlu ediyor yaa insanı😅
afrasena tugces09 İşte diken üstünde hissediyorum tat vermiyor netflix aboneliği aldık güya 2 kere zor girmişimdir🥲
Uraztos afrasena tam 2 saat ağlayan bir bebişi uyuttum şimdi geldim pandemide ne güzel sessizdi her yer her şey sessizdi diye ağlıyorum ya inan ki 😂😂
sadecoffeee afrasena benimki 3.5 yaşında istediğim müziği dinletmiyor 😅 dinlerdense konuşuyor illa bir isteği çıkıyor 😅 canları sağolsunda insan özlüyor işte
afrasena sadecoffeee Oyy onun konuşmasını sevsinler 🥰 Ya işte o zamanlar o zaman güzeldi tabiki şimdide ayrı bir güzel her zaman aynı rahatlıkta olunmasada iyiki varlar geleceğimiz onlar bizim ❤️
doruk14 afrasena valla saatlerce onsıcak suyun altında kalmak istiyorum he bıde hamama gitmeyi özledim biraz büyüsün direk gidicem 😂😂😂
Yigit-ve-Annesi Deletedmom123 şık giyinmeyi özledim hahaa garip ama öyle eski fiziğim yok ve bebeğim oldugu için artık rahat kıyafetler giymek şart oldu 😂😂
afrasena Yigit-ve-Annesi Kesinlikle doğru valla ne zaman güzel bişey giymek istesem emzireceğim aklıma geliyor mesela bir elbisem var çok özlüyorum .. onu giysem kafama kadar açıp mı emzircem bilmiyorum 😂