afrasena pembemontluleyla Ya ne güzel 😅 evet çalışmakta zor tabiki fakat topluma sağlıklı bir birey kazandırmak için uğraşmak onu işlemek çok daha zor bence
Uraztos afrasena ya bi park kafemiz vardı kızlarla gece 12 1e kadar otururduk salak salak muhabbet ederdik o günleri o kadar özlüyorum ki. Bu aralar pandemi dönemini de çok özlemeye başladım sadece evdeydim ve sessiz sakin aşırı sıkıcı bir hayat vardı 😅
afrasena Uraztos Yaa ne güzel sohbet muhabbet bir masada tüm stresi sıkıntıyı bırakmak flan 🥲 Pandemi kısmına çok güldümm😂😂
doruk14 afrasena uyumak ve kafama göre cıkıp gezmek, rahatca yemek yemek, uzuuun süre duşta kalmak daha bir sürü şey var ama en cpk bunları ozledim
afrasena doruk14 Evet o evden eli boş saate bakmadan çıkış Duşa girmek bile nasıl mutlu ediyor yaa insanı😅
afrasena tugces09 İşte diken üstünde hissediyorum tat vermiyor netflix aboneliği aldık güya 2 kere zor girmişimdir🥲
Uraztos afrasena tam 2 saat ağlayan bir bebişi uyuttum şimdi geldim pandemide ne güzel sessizdi her yer her şey sessizdi diye ağlıyorum ya inan ki 😂😂