EzgiOduncuoglu Selam anneler, doğum kontrol hapıyla korunan var mı acaba? Tavsiye edebileceğiniz bi hap var mı?
organikirmik EzgiOduncuoglu Yasmin kullandım 2 sene memnundum. Şu an emzirdiğim için kullanmıyorum ama o rahatlığı özledim valla
Kizilciksurubu EzgiOduncuoglu Doğumdan önce Yasmin kullanıyordum. Şimdi emzirdiğim için Qlairista kullanıyorum.
EzgiOduncuoglu Kizilciksurubu emzirmiyorum Kizilciksurubu emzirmiyorum yasmine bi bakayım çok teşekkür ederim
SuMisalii Kizilciksurubu merhaba ben de emziriyorum hap arayışındayım. zlynda ve cerazette çok kanama yaptı bıraktım bu kullandığınız da emzirirken içiliyor sanırım herhangi bir yan etkileri gördünüz mü kanama gibi?
emosss__ aysebb ne zamandır kullanıyorsunuz koruması kesin dimi bende yeni başlayacağım ilk kez kullanacam
VERA19 EzgiOduncuoglu Kist tedavisi sebebiyle Yazz kullanıyorum,hazır kullanırken koruma etkisinden de yararlanmış oldum. Yan etkisi yok memnunum puanlık
suheyla92 EzgiOduncuoglu ben senelerce yasmin kullandim sacim cildim cok guzel oluyordu kullandığımda 🤷♀️