Mryasmin Portakala apoti Çikolata tatada Çöreğe şiret Yastıga yattip Kalk demiyor kak diyor Ayakkabıya abbayı Seni çok seviyoruma sen cot sevyom Güzele mis Hayır diyebiliyor ama örnek vereyim su ister misin deyince su yok diyor şuan 2 yaşında genel olarak diğer kelimeleri doğru kullanıyor bazen k harfi yerine t ve p harflerini kullanıyor
meleklerinannecigi dayes kızım karfeşi ağlarken ağlama demiyot ağlamak hayırrr kaldeşşşş diyor r leri de diyemez pala der oaraya luj istiyolum der:)
Nilayca Bişeyi yapamayınca omuyo omuyo diyor, ahtapota ahpoo, eşimin adı Muhammet muamma diyor 😄ördeh vahvah diyo k ler yok 😂 nasılsın deyince iyiya iyiya savol diyo 22 aylık oğlum 😄
Motherqueen_ dayes istiyorum yada istemiyorum diyemiyo ikisinin yerinede “ isti ” diyo isteyip istemedigini tipinden anliyorum🤣 bide hayır diyemiyo “hayiy” diyo kaale almazsam sinirlenip ingilizceye dönüyo no no no diyo parmak salliyo cok komik🤣
dayes Motherqueen_ “ isti ” diyo isteyip istemedigini tipinden anliyorum🤣 Ay buna çok güldüm ahahhahaa
EsilaMiracAyazEren_Moms dayes benim kız kedileri pisi pisi diye çağıramıyordu. Kilii kilii diyodu o çok hoşuma gidiyordu.
betulonur dayes cümle kuramıyor henüz ama bazı kelimelerine ölüyorum süt “hüt” kardeşinin ismi Ada ona" aga"diyor amcasına"emmi" saralle “Halle” çok hoşuma gidiyor bu tarz söylemleri 🥰
1prensesannesi__ dayes yaa ben anlamiyl4um biseyler geveliyor agzinda biseyler söylüyor ama cidden anlamıyorum siz nasıl anlıyorsunuz kızım 1 buçuk yaşında
dayes 1prensesannesi__ her çocuğun gelişimi farklı, konuşma ayları farklı 🩷 bir de kızım büyük bebeğinizden
Newmommmm dayes bizimkinin bana mantıklı cümleler kurup beni susturması çok değişik geliyor. Bir gün babası geldi. Kapıyı aç dedim o yerinden kalkıp gidine kadar vakit geçti. Hadi koş koş Kapıyı aç dedim. (Aslında ben koşmasını değil de hızlı olmasını istemiştim. Yanlış kelime kullandım. 😁) Çocukta koşarak gitti. Bende arkasına seslendim. Koşma aşağı ses gider diye. Çocuk bana “eee sen koş dedin” dedi. Hiç birşey diyemedim. Sustum güldüm.
dayes Newmommmm ahahha bende aynı hisleri bugün yaşadım. Telefonum çaldı, telesekreter/ bir şey pazarlamak için otomatik aramalar oluyor ya onlardan. Ben de açtım “aman be üf sen de” diyip kapattım. Kimle konuştuğumu anlayamayınca “anne kim aradı” dedi Ay ben bir şok bir duygulanma ahahaha ağlayacaktım