VII-Kleopatra Dygny23 çok daha fazlasını konusuyor uzun uzun hikaye de anlatıyor kitap okur gibi yaparken Hatta gibi olan şeyleri bile ayırt edebiliyor Mesela kollarını açıyor Anne bak uça Gibi uçuyorum, ya da dışardan ses geliyor motor sesi gibi diyor
selinarenmom dayes 1bucuk yaşında ameliyat oldu cihaz takıldı fakat sonrasında otizm teşhisi kondu bi süre sonra cihazı takmak istemedi şuan 8yaşında takmiyo halâ ve tek bı kelime bile duymadık ondan😔
dayes selinarenmom Allah yardımcınız olsun gerçekten çabanız emekleriniz çok özel, Allah sizi cennetle mükafatlandırsın. Oğlunuza sağlıklı mutlu huzurlu ömürler nasip etsin 🩷
churchil dayes istemiyorum demeye çalışıyo işştembendi diyo 😂 bu aralar favorim o bide kurtlu oynamak istediğinde bışambışam diyo brandayı muşambayı yırttılar 😂😂
SiriusA dayes karnabahara karnaadam diyor. Bal kabağına dabbadağı diyor. Bir de bunları söylerken ben çok gülüyorum diye beni güldürmek için yüzüme bakarak defalarca söylüyor 🤣
Aminemom 100er 100er saymayı öğrendi 900den sonra 1000 demeyi bilmediği için 10 100 - 11 100 diye devam ediyor 😅😅
VII-Kleopatra Dygny23 konulmaya başladıktan sonra sürekli bakmaya başladı ama önce konuşmasını bekledim