starwomen dayes kızım bir ara gibi diyemiyordu bigi diyordu onun bigi djdjd her söylediğinde gülesim geliyordu sonra da bana mı güldün diye kızıyordu 😁
dayes starwomen bigi ahahahaha Ay ben bir de kendi kendime sesli tekrar edip daha çok gülüyorum bayılıyorum dillerine ya 🩷🩷
mynameysli4 Benim bebeğim daha 6 aylık inşallah bu anları yaşamak için sabırsızlıkla bekliyorum 😀 bazen bağırırken değişik sesler çıkarıyor bende ne diyon kız diyorum hoşuma gidiyor 😀😀😂 yigenlerim bebekken emzik diyemezdi ezmik derdi 😂 bide ne zaman yerine nemazan derdi 😂😂 komigime giderdiii😂
dayes mynameysli4 Benim bebeğim daha 6 aylık inşallah bu anları yaşamak için sabırsızlıkla bekliyorum Hayırla sağlıkla büyüsün inşaallah da bıcır bıcır konuşsun annesi 🩷
deniz_9555 dayes gökkuşağına nakkuşağı derdi babanneye mamanne derdi 😂 daha var tabii de sabah sabah aklım çalışmıyor sanırım 😩
SanJunipero dayes benimki daha minnak konuşmuyor 16 aylık ama ‘biir, ikii, üüüç’ yapıyorum o da diyor ki ‘diir, didii, huuu’ 😂😂
Serranin_annesi dayes benim kızım şimdi herşeyi henden güzel konuşuyor maşallah ama yeni konuşmaya başladığında bakacağım çıkacam diyemiyor bakam çıkam diyordu herkes çok gülerdi kuzeni konuşturur gülerdi ilk konuşmaları daha tatlı
CuteBadesMama dayes istemediği bir şeyde parmak sallayarak “ı ı hayıy” diyor🤤😍 Geçende markette bir teyze seni öpebilir miyim demiş, “ı ı hayır” demiş. Eşim mutlu mutlu anlattı 😂