deriay Dmta en iyi yatırım altın. Kira vermiyorsanız bu sizin için bi şans, uzun vadede altın herşeyden daha çok kazandırır.
femay Dmta altın al dursun bence. Zaten kira da vermiyormuşsunuz. İlerde belki güzel bir ev fırsatı çıkar ya da arsa alırsınız.
yetimhanekundakcisi Dmta eğer trilyon değil de milyonsa ilk işiniz matematik öğrenmek olsun o parayla ilk önce özel ders alın
Dmta yetimhanekundakcisi insanların yanlışını düzeltme uzmanlığı sertifikaniz var sanırım siz bu eğitimi almışsınız belli ki ben yanlış yazdığımı sonradan farkettim ve duzeltemedim arkadaş düzgünce sormuş siz hayırdır böyle ateşli havale gecirir gibi
Dmta yetimhanekundakcisi milyon yazacagima trilyon yazmıştım bunun ne önemi var akıllı olanlar anladı zaten sen çok yoruldun
Dmta yetimhanekundakcisi sen hayırdır yani neden bu kadar sorun ettin ki canın mı sıkılıyor uğraş arıyorsun sanırım
birmelekannesi__ Dmta kız birine kaptırma da ne yaparsan yap. Çocukların için ayır bence. Altın olabilir. Ama başkasına verme. Ya da arsa ev. 1+1 bile olsa kira getirisi olur mesela
gzde4507 Dmta arabanız yoksa kendinize ait araba alın yada en güzeli altın. Faize de yatırabilirnsiz . Kendi üzerinize ev alıp kirayada verebilirsiniz