ftmylm Merhaba benim kızım da iki ay beş günlük bizimki de son zamanlarda uyanmıyordu Salı günü doktoruna sordum uyusun dedi ben dört saati geçince kaldırıp veriyorum 🙈
bubekoglu birselduru bizimki de dediğiniz gibi gece 4 saatte bir emziriyorum bazen uyuyakalıyorum 4.5-5 oluyor. Gündüz de 3 saatte bir veriyorum ekstra sağım yapmaya gerek var mı bende merak ediyorum
syldz61 birselduru gündüz hiç uyumamasi normal değil ama çok küçük henüz. Maksimum uyanıklık saati 2 saat olmalı sonrasında kısa da olsa kestirme uykusu olmalı .
birselduru suleselen hergün aynı şeyleri tekrar ettik aynı saatlerde uyutmak için uğraştık bide yarım kundak yapıyorum, gece uyuyor ama sabah 6 da uyanıyor gündüz hiç uyumuyor
suleselen birselduru bende kundak yapiyorm da 6 da baya erken benimki 9 10 a kadr uyuyodu yani mamasni yiyip tekrr uyuyodu 2 gndur 7 de kalkiyo daha dalmiyo
pansihir Böyle şeyler kişiye göre değişiyor bebeğin bünyesine göre vs siz bir sorun gozlemlemediyseniz bebeğinize göre devam edin bence
merve2255 birselduru gece siz kalkıp bi kere sağım yapın sütünüz azalmasın ❤️bırakın uyusun uyandırmayın
merve2255 birselduru sütün azalmaması için her emzirmenin hemen ardından bi 10 dk daha sağım yapın gece de o uyuduktan sonra 20 dk sağın 3 saat sonra bi lere daha sağın Uyanınca emer
merve2255 birselduru evet canım gece emzirmesi en önemli şey süt artışında bizzat aldığım danışmanlık bilgilerini söylüyorum Bebeği uyandırma ama yatmadan önce sağım yap 3-4 saat sonra kalk benek uyuyorsa bir daha 15 dk da olsa sağım yap her iki göğsü sonra yat