Kızım birkaç gün sonra 14 aylık olacak ve ben dün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim, hiç beklemiyorduk korunduğumuz halde oldu zaten doktor gebesin dediğinde inanamdım ekranı çevirip keseyi gösterdi.. dünden beri sanki havadayım hem kızımı düşünüyorum hem kendimi hem ekonomik durumumuzu, şu an bile ucu ucuna idare ediyorduk hatta birkaç ay sonra kızımı anneme bırakıp işe başlama durumum bile gündemdeydi ama şu an tabiki olmaz, kızım daha küçük ilgiye muhtaçken ve kucak delisi bir bebekken ona haksızlık gibi geliyor ama Allah vermiş bir kere, ki bu bebeğin nasibi var çünkü dün ben hamileliğe hiç ihtimal vermediğimden maydanoz istedim eşimden gelince kaynatıp içecektim adet söktürmek için sonra şansıma boş bir mesai dışı polikliniğe randevu buldum ve doktora gidicem diye içmedim Allah korusun neler olurdu içsem, benim gibi olan annelerden akıl almaya destek almaya geldim kısacası, tabiki sürpriz olmasına rağmen öyle istememe üzülme gibi bir durum olmadı ama zamanlama biraz kötü oldu sanki nasıl olur diye endişelerim var kızımı çok düşünüyorum dünden beri açıkçası ona üzülüyorum, benim gibi yaş aralığı kısa olan anneler siz neler yaşadınız?