aysebb Yigit_Yagiz_Moms Direk alınıyor. Bende emzirenler için olanını kullanıyorum Zlynda. Şuan adet oluyorsanız adetin ilk günü kullanmaya başlayabilirsiniz. Zlyndada ara verilmiyor ama başka marka alacaksınız prespektüsünü okursunuz
elifmihrayavuz aysebb ben de yeni başladım bu ilaca ikinci kutudayim iki buçuk aylık kızım var, doğum yaptığım için lohusayken başlattı doktorum reglimi beklemeden, siz ne kadar zamandır kullanıyorsunuz bı sıkıntı yaşadınız mı hic?
elifmelif Yigit_Yagiz_Moms evet reçetesiz alınıyor ama gitmediyseniz önce doktora gidin hem hangi gün başlayacağınızı tarif etsin hem de size uygun ilacı seçin 🌸
Yigit_Yagiz_Moms Kızlar bişey daha soracağım. Crezette mi zylanda mı daha iyi yorumlar mısınız? Hem yan etki hem de doğum kontrolü açısından?
Taftafgiller Yigit_Yagiz_Moms Cerazette de kullandım Zlynda da 40 ı’m çıktığıında doktor Zlynda önerdi 🌸
Taftafgiller Yigit_Yagiz_Moms Cerazette ilk çocuğum da kullanmaya başladım 5. Ayda. Bunda Zlynda 41. Günden itibaren içiyorum iki kez azcık lekelenme yaşadım ama doğum yapalı da 3 ay olacak
Asliasafrakif Yigit_Yagiz_Moms evet alınabiliyor ama kadın doktorundan yazdırılıyor ben gitçektim daha gidemedim eczaneden aldım ama başlamadım pahalı 300 lira falan en ucuzu
Asliasafrakif Asliasafrakif yazdırırsan biraz daha uyguna geliyor başlarsan her ay almak zorundasın sonuçta
aysebb elifmihrayavuz 40 ımdan sonra başlamıştım bende adet olmadan. Kızım şuan 18,5 aylık. Birkaç kere lekelenme oldu bu zamana kadar onun dışında sorun yaşamadım. Adeti kesedebilir kesmeyedebilir ben halen olmadım