teacherikizannesi filizkumsal evet daha önce yoktu bu 10 Nisan da başvuru yapmıştım 29 nisanda dilekçeye çevrilmiş onaylanmış bnce.
filizkumsal teacherikizannesi aynen bnde 10 nisan ay insaalh onaylnır çoğu demiş red demiş neyden kaynaklı acaba
teacherikizannesi filizkumsal bana olumsuz mesaj gelmedi dilekçede oluşturulmuş onaylanmıştır. Artık ne zamn yatarsa ücret
filizkumsal 1 ocaktan itibaren dogan çocukları kapsıyordu niye red alanlar oldu ki acaba özellkle aradm 144 hiç sart yok dedi sadece 1 ocaktan snra dogması önemli
Dilaradeniz filizkumsal evet bendede var daha önce yoktu o 29 nisanda akşam dokuzda dilekçe oluşturulmuş ben 9 nisanda başvuru yapmıştım devam ediyor hala
filizkumsal Dilaradeniz aynn bnde 10 nisan 28 de dilekçe hazrlnmıs onaylnr umarm geriye dönük yatırrlrmı acaba
filizkumsal Dilaradeniz valla vermezler zaten geriye dönük ama mantık olarak yatırılması lazım alcagm 1500 maması 550 😂 yine yetmicek bebege ama bunada şükür hiç olmamasndan iyidr de bakalım onaylıcaklrmı çogu kişi red yemiş bebegm 22 ocak dogumlu tek sart buydu 2025 dogumlu olması😂
kaanasilinannesi 19_333 benimde başvuru durumu hala devam ediyor olarak gözüküyor neredeyse 1 ay olcak bu parayı alamicaz galiba 😁