19_333 Şu Aile ve sosyal hizmetlerden yatcak olana para Anneler gününe kadar yatcak deniyordu benim hesabıma ödeme olmadı. Alan varmi acaba sistemde baktidigimizda Red vs yok. Anlamadim Mayısta yatcak deniyordu.
efnan-bebe34 19_333 19_333 burada okuduğum kadarıyla herkes Red yemiş keşke kadınları kandırmasaydıı çalışanlar yine iyiyiz ama o paraya ihtiyacı olan çok anne vardı…
twobabymom_ Üste çıksın ben alan olduğunu zannetmiyorum benim de başvuru birkaç gün önce gözüküyordu bugün baktım ama sistem kapalıydı
19_333 Bazi kisiler red almış diye okudum başka postalardan bende redde yok. Internette hersey yazıyor ama inandırıcı degil
0100117 Malesef alan yok başvurusu reddedilen çok arkadaşıma red geldi happymomdaki arkadaşlarada red gelmiş
19_333 efnan-bebe34 ya zaten söyledikleri ve yaptiklari uyuşmuyor yani ocaktan itibaren yatcak deniyordu şart vs yoktu mayıs oldu hala acaba yatarmi diye bekliyoruz. Çok ihtiyaç sahibi değilim ama olsaydı iyi olurdu masraflar çok hayat pahalı sonuçta
filizkumsal 35izmirrr bendede daha yatmadı devam ediyor görünyor bide talepler bölümünde üst kısımda göz şeklnde bişe var dilekçem hazırlanmıs sadece sizde var mı o acaba
35izmirrr filizkumsal evet canım var o başvuru yaptıgımızın dilekçesi başvuru tarihiyle birlikte yazıyor
teacherikizannesi filizkumsal evet daha önce yoktu bu 10 Nisan da başvuru yapmıştım 29 nisanda dilekçeye çevrilmiş onaylanmış bnce.
Dilaradeniz filizkumsal evet bendede var daha önce yoktu o 29 nisanda akşam dokuzda dilekçe oluşturulmuş ben 9 nisanda başvuru yapmıştım devam ediyor hala
Busraaa92 19_333 ben 2-3 başvuru yapmışım o yüzden red verilmiş ama diğer başvuruyorlarda halâ devam ediyor yazıyor