12betul derin0_ yerimi alayım ama Ben cuma günü sela okunurken ağlayarak bi isteğimi söylemiştim ve normal bildiğim duaları etmiştim . İstediğimden de güzelini nasip etti rabbim ❤️
Sermec27 derin0_ ismi azam duası 3 kaybım var sağlıklı evladım olsun diye dua etmiştim sükür su anda iki tane oğlum var
balkizlar Kabul olacağına inanarak dua edin iki salavat arası dua kabul olur… bir de yazınca gerçekten oluyor… geçen sene ben yazmıştım o an imkansız gibi olan şeyler olmuştu
balkizlar zenginoldum defter olur telefonun not kısmı olur… ben geçen yıl bununla ilgili bir video izliyordum kadın dedi ki o an içinden geçeni hemen yaz neresi olursa… ben whatsaptan kendime mesaj olarak yazdım ve gerçekten oldu
sadecoffeee derin0_ ismi Azam duaları etkilidir genelde birde teheccüd namazları ♥️ gerçi içten kalpten edilen her hayırlı dua kabul olur ama insan bazen şu duayı okudum kabul oldu hikayesi dinlemek istiyor :)
Serifeee22 sadecoffeee kirada oturuyorum evim rutubetli küfleniyor soğuk oluyor. Bodrum katı gibi dabanda kalıyor şiddetli yağmurda su basıyor ve camlardan normal kış ayında bile su akıyor. Kendime ait güzel bir evim olsun diye çok hayal kurup dua ediyorum ama maddi imkanımız yok gelir yok olacağına dair inancım da yok. İnanmak istiyorum ama olmuyor
sadecoffeee Serifeee22 çok zor Allah yardımcın olsun,her ne olursa olsun inancım yok deme imkansız deme sen inanmadan dua edersen nasıl olsun ki ? Allah mutlaka kalpten inanarak ettiğimiz her duaya karşılık verir
mozdkao Serifeee22 Allah’a hiçbiri ağır gelmez ol der ve olur siz inanın duadan inanmaktan vazgeçmeyin. Once imtihan eder sonra ikram eder. ❤️
hinzirkahve Hamileyken çok canım yanmış ve üzülmüştüm. Ezan okunurken dua ettim, ezanın yüzü suyu hürmetine dedim. Dileğim aslında 1 hafta sonra oldu ama detay belirtmediğim için son anda farklı durum oldu 😂 şirket iflas etti baskası satın aldı :)
alyaderin1 İmkansız bir dileğim vardı çıkmazdaydım 41 Yasin 41 fetih 9999 tanede inna fetahna çekmiştim Çok şükür kabul oldu
Serifeee22 sadecoffeee inanmak istiyorum ama dediğim gibi imkansız gibi geliyor tam anlamıyla inanamıyorum inşallah bir gün gerçek olur