balkizlar zenginoldum defter olur telefonun not kısmı olur… ben geçen yıl bununla ilgili bir video izliyordum kadın dedi ki o an içinden geçeni hemen yaz neresi olursa… ben whatsaptan kendime mesaj olarak yazdım ve gerçekten oldu
Serifeee22 sadecoffeee inanmak istiyorum ama dediğim gibi imkansız gibi geliyor tam anlamıyla inanamıyorum inşallah bir gün gerçek olur
zenginoldum balkizlar yok hedeflerim basligi altinda yaziyorum. Arabam oldu , mustakil evim oldu , altinlarim oldu ,param oldu ,yabanci dil ögrendim, falan fişmekan diye . Dua şeklinde yazmadim. Surekli yazarim 9 senedir. Ama 1 twnesi bile olmadi
zenginoldum balkizlar yapmaz miyim. Namaz sonrasi..gece yatarken. Yagmur yagarken …hep defterdekileri soyledim 9 senedir olmadi. Siz beni bosverin , siz nasil yaziyorsunuz onu merak ettim. Bana da fikir olsun
momfanti derin0_ oyle cok cok dualar bilen biri degilim… ama Allaha cok yalvardım cok agladım cok istedim
birazquality derin0_ ismi azam duası. Duayı ederken dikkatli olmak gerekiyormuş. 1 kere yapmıştım onda da istediğim oldu çok şükür çok etkili bir dua olduğu söyleniyor
zenginoldum birazquality evet onu da duydum. Interntte fari farkli ismi azam dualari var anlamadim. Siz hangisini soyluyorsunuz rica etsem kopyala yapistir yapar miwinz
birazquality derin0_ yani ayrıntı vererek dua etmek önemliymiş örneğin ev istiyorsunuz sağlıkla huzurla oturabileceğim bir ev istiyorum gibisinden
balkizlar zenginoldum fiili derken yani dil mi öğrenmek istiyorsunuz bir adım atmanız lazım kursa yazılmak gibi telefonda uygulamalar var onlar olabilir… para istiyorsanız işe başlamak ya da eşinize dua etmek gibi gibi… bi de çok genel şeyler değil de detay yazmak lazım… mesela bir örnek vereyim… ben geçen yıl hamileyken çok bunaldım eşimden tatil isityordum hep olmaz para yok falan diyordu… ben yazdım allahım havuzlu evli güzel bir tatil istiyorum diye… sonra hiç planda yokken eşim geldi tatile gitcez diye arkadaşları birlikte gidelim demişler onlar son anda iptal oldu biz gittik… ve tatil köyüydü ev şeklinde odalar ve deniz kullanılmıyordu öyle bir yazmışım ki 😅 son aylarımda olduğum için havuza da keyifli giremedim ama olsun rahatladım .. o yüzden detaylı yazmak gerek
Pirasalipuding derin0_ yani özellikle şu yada bu dua diyemem ama cuma günleri ezanla sela arası, kandil geceleri, bayram geceleri, teheccüt vakti duaların kabul olunacağını belirten hadisler vardır iyi değerlendirmek gerekir ☺️