balli_cilek Kızlar 36.6 normal mi sıcak gibi geliyor bana yanda artık havalar sıcakladı normal sıcaklığı mı ayırt edemiyorum şaka gibi kaça kadar normal sayılır bu ateş ya
selambengeldim balli_cilek 38e kadar normal, 38 üzerinde ilaç veriyorum ben. 36.6 ideal sıcaklık yani ateşi yok
balli_cilek 2cocukluanne_ koltuk altı ölçer var onunla ölçtüm doktor hâlâ koltuk altından ölçtürüyorsa oda olur demişti normal mıdır yine
balli_cilek alpmommmmmi oh içim rahatladı ozaman ya ayırt edemiyorum yanda çok taktım sürekli elim alnında çocuğun ya
balli_cilek Hiilyuss 38e kadar evde kendi imkanlarımızla düşürmeye çalişmak lazım ozaman ılık bi duş iyi geliyor belki
balli_cilek 2cocukluanne_ çok teşekkür ederim bir de mevsim geçişi sanırım illa ki oluyor dişte olabilir ama alttan 2.azı dişleri çıkıyordu😒
2cocukluanne_ balli_cilek ondan kaynaklıdır 🌸yaz geldi çok soğuk olmayan şeyleri meyve süzgecinde verin isterseniz damağını rahatlatır 🥰
balli_cilek selambengeldim ya çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız Allah korusun yavrularımızı 🤲🏻🌸
balli_cilek mamacitaa_ çok teşekkür ederim amin inşallah 🤲🏻 ay evet ya ne kadar esirgersende o kadar oluyor 🤦🏻♀️
kuzuanasi Çocuktan çocuğa değişir kimi 37de halsizleşir kimi 38e yaklaştığı halde hiç bişey yokmuş gibi olur. Önemli olan çocuğun hali demişti instada drannenintavsiyeleri dr sümeyye hanım. Sizin ölçümünde gayet normal
balli_cilek kuzuanasi doğru aslında çocuğu gözlemlemek lazım pimpirikli anne olunca böyle oluyor ama ne kadarda üstüne titrersem oluyır aman parka çok çıkmasın aman hasta olur bu aralarda saldık baya parka falan çıkarıyorum her gün kendimi suçluyorul acaba çok mu çıkarıyorum hasta mı olcak diye😒
kuzuanasi Hasta olmazsa bağışıklığı güçlenemez evet bende hastalandığında çok üzülüyorum ama doğanın kanunu bu hiç hastalanmazsa bunun okul dönemi var o zaman daha çok hastalanır