berrin3101 smysasu ay bazen tek göğsü gün boyu veriyorum son sütü alsın diye ama hala meme boşalmıyor geliyor süt
smysasu berrin3101 zaten siz emzirmeyi bitirdiğiniz an yeni süt üretimi başlıyor, sabahtan akşama kadar verdiğinizde kalan sütü içmiyor yani süt yenileniyor yine ön sütü alıyor hemen arkasına sağmanız lazım o yüzden
Elfelf475 berrin3101 bence beslenmeniz eksik olabilir. Çerez, et, balık her öğünde salata yeşillik, helva, tahin falan tüketin. Kendi beslenmenize dikkat ederseniz süt de biraz yağlanmış olur.
Mrs-YanakReis Büyük ihtimal bebeğiniz sadece ön sütü alıyor o yüzden kilo almıyor.. arkadaşımında başına gelmişti oda emzirip arkasından sağıp biberonla vermişti öyle kilo almıştı çocuk… mama almıyorsa ve sütünüz var ise hiç mama diye diretmeyin sütünüz olmasa neyse tabiki verin.. bence emdikten sonra sağıp onu verin he biberonla almıyorsa eds ile sağdığınız sütü verin hem sizi emcek hem o süt gelcek
berrin3101 berrin3101 Mrs-YanakReis Çinli bezide çok kakada yapıyor ve doyuyorda zaten ama haftada 100 gr zor alıyor her gören niye bu kadar küçük diye diye yoruldum artık
gamzevren berrin3101 aynı problemi bende yaşıyorum sinirim bozildu artık. 3400 doğdu bugün 3 aylıği 5.200 çıktı tartıda. Sadece anne sütüyle besleniyor cevizler bademler herşeyi yiyorum et tavuk tüketiyorum bir göğüs bitmeden diğerine geçmiyorum ama yok yani kilo almıyor. 2 aylıktan 3 aylık olana kadar ayda sadece 200 gram aldi
berrin3101 ecekrk ama işte sütüm bol geliyor boğulacak gibi içiyor o kadar dolu düşün o sıra mamayı nasıl içecek memeyi içerken. Zaten sütü içince yoruluyor hızlı hızlı geliyor diye
ecekrk berrin3101 sizde haklısınız acaba çok mu kısa emiyor yada onsut mu çok biraz sagsaniz sonra emzirseniz süt fazlaligi da iyi değil zaten
ecekrk berrin3101 memedeki sütle ama bu arada takip edin cisli bez ne kadar çıkıyor az cikiyorsa su ihtiyacı karşılanmıyor demektir o zaman sagdiginiz sütü de emmesi bittikten sonra vermeye calisirsiniz ıdrarin rengi de önemli pembe renk susuzluk anlamına geliyordu sanırım bunları takip etmeniz lazım mutlaka
Gizmokzilla berrin3101 sulu sütünüz fazladır, çocuk sulu sütle doyup asıl yağlı olan kalorili olan kısmı almıyordur veya az alıyordur. Ya da hiç bunlar yoktur genetiği öyledir. Benim oğlum öyleydi mesela. Oldum olası hep kilosu azdır yaşıtlarına göre doğduğundan beri 🫠
minigimbenimm Bebeğinizde alerji olabilir mi? Kakasını takip ettiniz mi hiç? Bağırsak tepkili alerjilerde, bağırsaklar hasarlı olduğu için bebek yediği besinden tam faydalanamıyor ve kilo alımı az oluyor