humakusuu berrin3101 benim kızım da 2970 doğdu şuan 3 aylık 4600 gram benim kızımda mama sevmiyor sadece meme emmek istiyor bende ne yapıcağıöı şaşırdım
Nzlberen ravla lohusa yağı diye birşey var sütü yağlandiriyormus. Onu bı deneyin mamaya gerek kalmaz belki
Dygosmn1 berrin3101 canım benim sütünü yaglandirmayi dene . Ceviz badem fındık tahin pekmez helva tarzı yetki sütun yaglansin. Yemeyen bebek zor bizimki 2 aylıktan başladı 14 olucaz hala aynı yemiyor zorla
elisatay berrin3101 benimde aynı anne sütü alıyor akşamları mama veriyorum ama 500 gram almis zar zor yiyor meme emmek de istemiyor. 2630 dogdu şuan 4850 3 ayligiz
berrin3101 elisatay bugün yine gittik kontrole 3 buçuk aylık olduk daha 5100 gr olmuş haftada 100 gr zor alıyor moralim bozuldu artık ne yapacağımı şaşırdım
helen414_ berrin3101 bebeğiniz anne sütü alıyorsa kesinlikle diyet yapmayın uzun süre aç kalmayın bol su hoşaf için tavuk et yiyin ve kaliteli olsun istiyorsanız kesinlikle ceviz fındık badem yiyin. Ben denedim gerçekten faydasını gördüm
erlerailesi berrin3101 merhabalar ilk sütünüzü yani duru(yağsız) olan sütü sagıp bebeğinizi öyle emzirin ve mümkün olduğunca 3-4 defa tek göğüsten ilerleyin. Bebeğiniz açken ilk sütle karnını doyurarak ikinci yağlı süte geçiş yaptığında tokluk hissi olacağı için yağlı sütü az emmiş oluyor yağsız sütü ise çok.. Sütün çokluğu değil doğru emzirme bebeği kilo aldırıyor mutlaka denemenizi tavsiye ederim 🌸
balbyrk berrin3101 annesi iyi kilo alıyor ayda 600 gram üstü iyidir diyorlar önemli olan sağlıklı olması. Oğlum 2180 gr doğdu hastaneden 2kilo olarak ayrıldık. Suan 5 aylıgız 5250 gr oldu kilo alımımız az ama sağlıklı hareketli bi bebiş çok şükür. Yemediğim içmediğim ilaç yiyecekmsüt artırıcı kalmadı bebek almıyor bazen istediğini yap o nasıl istersen öyle oluyor
begonvil00 Acaba emzirmeden önce ön sütünü sağsan mı. Ön süt sulu çünkü sonraki sütün besleyiciliği daha fazla diye biliyorum
smysasu berrin3101 belki de hep ön sütü alıp bırakıyordur, bir de emzirdikten sonra kalanı sağıp vermeyi deneyin
berrin3101 smysasu ay bazen tek göğsü gün boyu veriyorum son sütü alsın diye ama hala meme boşalmıyor geliyor süt
smysasu berrin3101 zaten siz emzirmeyi bitirdiğiniz an yeni süt üretimi başlıyor, sabahtan akşama kadar verdiğinizde kalan sütü içmiyor yani süt yenileniyor yine ön sütü alıyor hemen arkasına sağmanız lazım o yüzden
Elfelf475 berrin3101 bence beslenmeniz eksik olabilir. Çerez, et, balık her öğünde salata yeşillik, helva, tahin falan tüketin. Kendi beslenmenize dikkat ederseniz süt de biraz yağlanmış olur.
Mrs-YanakReis Büyük ihtimal bebeğiniz sadece ön sütü alıyor o yüzden kilo almıyor.. arkadaşımında başına gelmişti oda emzirip arkasından sağıp biberonla vermişti öyle kilo almıştı çocuk… mama almıyorsa ve sütünüz var ise hiç mama diye diretmeyin sütünüz olmasa neyse tabiki verin.. bence emdikten sonra sağıp onu verin he biberonla almıyorsa eds ile sağdığınız sütü verin hem sizi emcek hem o süt gelcek
berrin3101 berrin3101 Mrs-YanakReis Çinli bezide çok kakada yapıyor ve doyuyorda zaten ama haftada 100 gr zor alıyor her gören niye bu kadar küçük diye diye yoruldum artık