gurbetgelin her kuruşuna değiyor , fisher price. aktif oynamaya 3 aylıkken başladı, sayesinde tuvalete gidebildiğim çok oldu . iyi ki almışım , tavsiye ederim
narinl ozlem0303 hayır aç değil sürekli uyumak istiyor gece 1 saatte bir uyanıyor ya da 2 emmek için aktivite yaptıramıyorum uymak istediği için uyanık kalıyor mu sizin bebişi ayağımda sallayarak uyutuyorum bıraktığım da uyanıyor 🥲
ozlem0303 rabiamutlu prego viola güzel de cocuk elleriyle oyuncaklara dokunamayacak ayak kısmında kaliyor resimde öyle görünüyor
ozlem0303 badekuzeyguneyldz prego viola yi begendim.lakin oyuncak kismi biraz uzak yani ayağa daha yakın, cocuk elleriyle tutamayacak. Fotoğrafta öyle duruyor. Sizin bebis oyuncaklara dokunabiliyormu
ozlem0303 badekuzeyguneyldz turkce sarki da soyluyor mu, tam detay verebilir misiniz acaba? Ona göre karar vereceğim de . Internette tanıtımı yok hiçbir yerde
badekuzeyguneyldz ozlem0303 hayır Türkçe şarkı yok sadece hayvan sesi piyano sesi ve ingilizce şarkı söylüyor
ozlem0303 rabiamutlu özelliklerini söyleyebilir misiniz?mesela nasıl sesler çıkarıyor sarkilar soyluyor mu. Birde cocuk oyuncaklara elleriyle dokunamayacak kadar uzak kalıyor. Cocugun hoşuna gidiyor mu bu oyuncak
betulozgur ozlem0303 babycim marka almistim trendyoldan bi nota sesleri gibi melodilerin oldugu modu ver bide her tusta farkli sarkinin caldigi modu var kizim cok seviyor piyanolu oyun halisini 7 aylik🌸