ozlem0303 rabiamutlu prego viola güzel de cocuk elleriyle oyuncaklara dokunamayacak ayak kısmında kaliyor resimde öyle görünüyor
ozlem0303 rabiamutlu özelliklerini söyleyebilir misiniz?mesela nasıl sesler çıkarıyor sarkilar soyluyor mu. Birde cocuk oyuncaklara elleriyle dokunamayacak kadar uzak kalıyor. Cocugun hoşuna gidiyor mu bu oyuncak
narinl Oynuyorlar mı bende bebeğime alacağım gündüz hep uyanık 2 ay 5 günlük ama hep ağlıyor ilgisini çeker mi 🥲
ozlem0303 narinl benim oğluş ta 2 ay 6 günlük. :) ilk oğluma almistim fazla kullanmadim ama ilgilerini cekiyor bundada alacağım
bestber Babycim aldım cokta memnun kaldım sadece melodi var ama gayette saglam bence oglum cok hareketli olmasına ragmen bi sıkıntı yasamadık simdi büyüdü kaldırdık insallah 2.cocuguma sakladım bence oyuncaklara o kadar paralar vermeye gerek yok bunlarda iş görüyo sonucta
avkatanne Fisher price biz çok memnunuz. Renkler, hayvanlarla ilgili şarkıları var. Biz şuan 4. Aya girdik hemen hemen 2 aylıktan itibaren kullanıyoruz. Diğer uygun markalarla arasında kalmıştım ama onların yorumlarında oyuncak kısmının sürekli devrildiği yerinden çıktığı yazıyordu. Fisher price da bebeğimin asılmasına rağmen hiçbir şekilde sabitli yerden çıkmıyor. Fiyat yüksek gelirse dolap uygulamasında tertemiz ikinci eller var. Güzelce silinip bence kullanılabilir.
ozlem0303 narinl sürekli aglamiyor. Sizinki neden agliyor sürekli ac mi yoksa gazi mi var bi sebebi vardır illa ki sürekli ağlıyorsa. Yada kucak istiyordur.
elfklyyy ozlem0303 param güvende ile aldım bakıyorsun eve geldiğinde onay verirsen para karşı tarafa geçiyor. Ya da 3 gün içinde iade hakkınız var. Bilin de siz bilirsiniz :)
narinl ozlem0303 hayır aç değil sürekli uyumak istiyor gece 1 saatte bir uyanıyor ya da 2 emmek için aktivite yaptıramıyorum uymak istediği için uyanık kalıyor mu sizin bebişi ayağımda sallayarak uyutuyorum bıraktığım da uyanıyor 🥲
aseleva1145 Benim ki marka değil Trendyol dan aldik gayette sevdi orda çeşit önerisi çok bakabilirsiniz
gurbetgelin her kuruşuna değiyor , fisher price. aktif oynamaya 3 aylıkken başladı, sayesinde tuvalete gidebildiğim çok oldu . iyi ki almışım , tavsiye ederim
ozlem0303 badekuzeyguneyldz prego viola yi begendim.lakin oyuncak kismi biraz uzak yani ayağa daha yakın, cocuk elleriyle tutamayacak. Fotoğrafta öyle duruyor. Sizin bebis oyuncaklara dokunabiliyormu