Aysedemir__ ben kalp hastasıyım ilk çocuğum doğdu yaklaşık 3 ay önce, kalp değerlerimin kötüye gitmesiyle erken doğdu, doktorlarım asla ikinciyi dahi önermiyor, oturup düşündüm ikinciyi yapıp bana bir şey olursa ortada iki tane çocuk kalır diye, doktoruma sordum üniversite hastanesinde perinatolog bana dedi ki ben ne yaşa ne çocuğa bakmıyorum hastaya saygı duyarım, dedim kardiyologlarım asla önermiyor, bağlattım doğumumda. Ben istemez miyim ikinciyi çook isterim ama buda bir Allah vergisi durum, oğlumu annesiz bırakmaktansa bunu seçtim. Allah büyüktür dedim. Hala kalp değerlerim düzelmedi bypass ve stent geçmişim var tekrar şunan bile ağır bir ameliyat geçirme ihtimalim var doktor oğlumun 6 aylık olmasını bekliyor ilaçlı çekimler yapılacak ve o zaman belli olacak. Diyeceğim o ki kimseyi dinlemeyin bu sizin ve eşinizin seçimi, ülkenin hali, kişisel durumlar ben öneririm yaptırdım bir sıkıntı da yaşamadım. Devlette ama normalinde belli çocuk veya yaş şartı var, eşinizin onayı ile sezeryan veya doğuma ek 5-10 dakikalık bir işlem. 🌸