gizematadeniz nkygsz bak bir varmis bir yokmuş eski günlerde güzel bir kiz yaşarmış bogaz icinde. 8.5 aydir her gun dilimizde. Ama şu 1 haftadir ılgaz anadolunun sen yüce bir dagisin i seviyo. Ilginc bi cocuk evet
lila16 nkygsz kızım daha 2 aylık oğlum 7 yaşında ama oğlumun bebekken bir ada taktığı şarkı vardı kukuli kar yağıyor kar yağıyordu kardan soğumuştum resmen. Hahahah 🤭
bianneo nkygsz 9 buçuk aylık büyük anneannesinin söylediği yöresel manilere bayılıyor o söylüyor kızım zıplıyor sözleri de bir güzel ki aklımda kalmıyor da anneannem beceriyor bu işi
ZeydsMom Mariah carey - all I want for christmas is you Mariahi mi seviyor sarkiyi mi onu henuz anlamiyorum. 🤣🤣
zzehir nkygsz 1 yaşında a patı patı şarkısını çok seviyor 🥰🤩 kendiside söylüyor bı ara Müjgana taktı ama artık sıkıldı ondan😂
siladgnchdr nkygsz A patı Barış manço bütün şarkılar Eşşek aç , günaydın aç , hapşu aç diye geziyor evde 😂
zeynepyusufaslan nkygsz kukuli-turşu 😅 sadece bebeğimin değil eşim be benim de favorimiz bi dinleyin müptelası olursunuz 😅😅
aslanbeycigim nkygsz benim oğlum 4 aylık apt apt bir de çatma yarim hastası normal çocuk şarkılarını dinlemiyor ama bunları açınca çocuk gülücükler saçıyor 🤣😅
biraz_tantana Çocuk şarkıları dışında ilginç bir şekilde Tülay özerin büklüm büklüm şarkısını seviyor