mpars Kızlar oğlum 8 aylık olucak ama hâlâ kucakta sarılarak uyuyo bazende yatağa koyar koymaz uyanıyo artık tek başına uyusun istiyorum kolum belim ağrıdan koptu artık nasıl alıştırabilirim
momas mpars ay bizde öyleyiz omzumda piş piş yapıyorum öyle uyur e artık kilosu da var kolum kopuyor. Uyku eğitimi aldırsam dünya para. Ayakta sallıyorum bazen 🙃
mpars Feyzosumunannesi ayakta durmuyo yatakta yatarken dönmeye başlıyo oyun oynar gibi eğlenmeye başlıyo
eymenku Bı kaç bilindik yöntem var uyku eğitiminde tracy hogg yatır kaldır yada şşş-pat gibi bı onlara bakın isterseniz biraz alışma süreci ağlamalı oluyormuş ama sonrası rahat diye bı kaç video izledim YouTubeda ben daha geçmedim de uyku eğitimine
nazenin3737 Uyku eğitiminden önce uyku düzeni kurmanızı öneririm kızlar. Ben öyle yaptım çoğu zaman ağlamadan desteksiz kendi kendine beşiğinde uyuyor 8 aylık bebeğim
nazenin3737 ece94 bazen iki bazen üç uyku yapıyoruz geçiş dönemi galiba bizim ki . Akşam 9 olmadan mutlaka yatırmış olmaya çalışıyorum