pinkflowers Arkadaşlar çok yorgunum şuan anksiyetem tavan yapmış bir hâlde napsam olmuyor sakinleşemiyorum ,, biliyorum geçecek buna şükür ama ben ne yapacağımı bilmiyorum çok. Zor ya çok.. 😩😩😩😩😩
Aybars-mom160821 pinkflowers psikiyatri ye git bende sen gibiyim ilaç verdi çok rahatım ictinmi dünya umrumda olmuyor 😄
bulutunannesi_ pinkflowers hangi belirtileri yaşıyorsunuz bende daha önce panik atak vardı terapi ve ilaçlarla yenmiştim ama çocuktan sonra vücut ve beyin kimyam bozuldu 20 aydır uyumuyorum en başta uykusuzluk tetikliyor zaten yoğun anksiyete atakları yaşıyorum hatta geçici felç gibi bişey geçirdim geçen gün ben öyle sandım daha doğrusu baya his kaybım oldu doktora gittiğimde tetkikler temiz çıktı ama ara ara oluyo yoğun anksiyetedenmiş hatta 2 gündür başım şiddetli dönüyor kulaklarım gözlerim burnumda bi basınç oluyo beynim patlayacak gibi oluyo tarif edemediğim şeyler yaşıyorum nörolojiye kadar gittim sonuç anksiyete şiddetli derece zaten 4 gün öncesinde ilaca başlamıştım onun da yan etkisi eklenince hal dayanılmaz olmuş
Cansuuecc pinkflowers iki kere bu krizleri dualarla atlattım okumak isterseniz verebilirim çok özel bir hocadan çok etkili bir dua Arif aslan Dr ve ilahiyatçı şuan ben de öyleydim yavaş yavaş toparlanmaya başladım
pinkflowers tahin 2. Bebeğim oldu şuan annemlerdeyim bayramdan sonra uzağa gitcez iş gereği yapabilir miyim diye düşünüyorum tek başıma
pinkflowers bulutunannesi_ valla fazlası var eksiği yok,, çok kötüyüm sanki hiç geçmiycek gibi,, zihin bulanıklığı oluyor yaşadığım yer bulunduğum ortam etrafımdaki herkes yabancılaşıyor,, çok değişik bir şey mutsuzum hep aklımda böyle olursa napcam diye,,
bulutunannesi_ pinkflowers Aynı durumdayız çok iyi anlıyorum ilaca başladım inşallah iyi gelecek sizde bence engel yoksa kullanın böyle hayat çekilmez ilacın yan etkileri oluyor evet ama en azından 1 hafta 10 gün sonrası herşey normale dönüyor
Cansuuecc Birkimseee 21 gün boyunca 21 Fatiha 21 Ayetel Kürsi 21 Tebbet suresi ilk iki ayet (kesebe kadar ) 21 ihlas 21 Felak 21 nas 21 Tevbe suresi 129. Ayet (fe in tevellev olarak başlıyor) Önemli not = 21 GÜN BOYUNCA HİC BİRAKMADAN OKUNUCAK YARİM BİRAKİLİRSA HASTALIK DAHA DA ZORLAMAYA BASLİYOR VE OKURKEN VESVESE COK OLUYOR AMA 11. GUNDE FALAN O VESVESE DE KALKİYOR ORTADAN ALLAHİN İZNİYLE VE İNANARAK YAPMAK GEREKİYOR EN ÖNEMLİSİ rabbim hepimize şifalar versin Allah yardımcımız olsun 🤲
pinkflowers bulutunannesi_ kullanıyorum 20 gün olcak nerdeyse 2 gündür iyiydim bugün yine aynı oldu,, gitmeme çok az zaman kaldı ya düzelemezsem diye çok korkuyorum
bulutunannesi_ pinkflowers Ara ara yoklaması normal bence bi uzman dan terapi de alın onla birlikte daha çabuk atlatırsınız ilacın vücuda oturup tam etki etmesi 1 ayı geçiyo günü gününüzü tutmayacak şuan endişe etmeyin 1-2 ay sonunda çok daha iyi olacaksınız hangi ilacı kullanıyorsunuz