asao Başvuru yaptim 2. Bebegim bu fakat reddedilmis aldigim hic bi sosyal yardim vs yok reddedilmesine şaşırdım varmi baska reddedilen yada kabul edilip alan
Aseldurumom_ asao bilgim yok üstte kalsın ama bugün yine açıldı bu konu burda bir bak bakalım neler yazmışlar canım
alyalena06 asao benim de reddedilmiş sebebide belli değil zaten inandırıcı gelmemişti bunu da rezil ettiler
pasam23 asao bildiğim kadarıyla 2025 ve sonra olması gerekiyor çocukların yani sadece ikinci çocuk değil ilk çocuğunda 2025 den sonra doğmuş olması lazım gecen biri daha yazmıştı ondan sonra baktım bende öyle anladım yanıltıcı olmuş bilgilendir me
asao elfmrl123 benim red almış farkli bir talebten yararlandigi icin diyede aciklama var fakat hic birsey almadik anlamadim gitti bu isi
hhtce alyalena06 siz ne zaman yaptınız başvuruyu acaba 11 Nisan’da yapmışım ben talep durumu devam ediyor diyor
cauuv2 Herkese verilen bisey bu. İnternetten neden ugrasıyosunuz ki? Sosyal hizmetlere gidip yapıcaksınız basvuru
ilaydasrin_1 cauuv2 sosyal yardımdan yapılmıyor başvurular, gidip sorduğumuzda e-devletten yapacaksınız dediler.
yusufipek1525 Banada red vermişler. E devlet uzerinden başvuru yapmiştim bi yanlislik yaptimda ondan red aldim diye tekrardan sosyal hizmetlere gitsem mi diye düşünüyorum
bear20 asao aile sosyal yardım hizmetini devlet herkesten kesti bi an da doğum yardımı da sanmıyorum ödeneceğini…palavra