Usnac1995 birogretmennn Pikapikapikacuuu Umutunannesi_ Snp57asel Sogukbaklava Hemen görsel atıyorum kızlar. Hiç açıp bakmadığımız parçaları bile varmış şimdi gördüm 🥲 Sadece 1 kere parka gittik, bir kere de kapının önüne çıktık. İstanbuldayım.
Sogukbaklava Usnac1995 Benim kızımın da var 2 3 kere bindi sadece satmıyorum dursun illaki heveslenir 😂Satabilmen için resim atın dedim
Usnac1995 Şuan sıfır fiyatına baktım e bebekten. 11.500 Ben 6.500 düşünüyorum. Bu kadar temiz olmasa daha uygun tutardım ❤️
Alya-Sena Usnac1995 fiyatı epey uygun sıfır ürün sayılır yazık günah satmayın biraz büyüyünce heveslenir biner
Meliha1234 Bende satmayı düşünüyorum 12 woltluk uzaktan kumandalı kırmızı renk radyolu ve usb takılıyor düşünen varsa Tekirdağ bölgesi kargo ile istemiyorum
ecem2479 Meliha1234 merhaba sattınız mı acaba? Tekirdağ hayraboludayım fotoğraf atar mısınız ne kadara satıyorsunuz?
Aseliva Usnac1995 ay bende sancaktepedeyim kizima almayi dusunuyoruz gercekten fiyatida cok uygun ben yenidogan mahallesinde otururyorum sabahtan esimle konusup donsem size olur mu acaba nasil iletisim kurabiliriz burasi disinda acaba
Usnac1995 Sogukbaklava Ya ilerde heves eder mi bilmiyorum. 2.5 yaşında bir erkek düşün yani dışarı çıkarda bineyim demiyor. Evin içinde kaldı da kaldı🥲 Allahtan ev müstakil. Bina girişinde birsürü şey var
ikibebekannesi34 Usnac1995 kesinlikle satmayın. 5 yaştan sonra daha degerli oluyor bunlar. Bizde araba var akülü tır gördüm diye onun pesinde geziyor.. daha anlamaz ki sizin bebe. Pisman olursun bak😂
aleksandralarossa Usnac1995 kuşum yarın öbür gün parkta birinde görür özenir. Dünya para vermiş almıssın bence yok fiyata satma en azından 1 yıl daha dursun. Bence kesin ister
Nefesarya İzmir de satan var mıdır acaba benim kızım da istiyor ama cok kullanacağını sanmıyorum ikinci el bakıyorum o yüzden
ikibebekannesi34 Nefesarya izmirde nerdesiniz sahillerde parklarda parayla biniyorlar sırayla onlarla oyalanmaz mı ki🤍
Nefesarya ikibebekannesi34 menderes de oturuyorum hiç denk gelmedim nerde var siz biliyorsanız yazar mısınız