hira0502
hira0502 5 yıllık hafızlık yaptım çocuk gelişim sertifikam var 2 yıllık ilahiyat bitirdim demekki ben kendime güveniyorum
Bir şeyi çok iyi bilmek onu çok iyi aktarabileceğin anlamına gelmez. Bizler eğitim fakültesinde nasıl öğretmenlik yapılırı öğreniyoruz. Nasıl bilgi aktarılırı öğreniyoruz. Kaldı ki bölümünü lisansa tamamlamadığın için her şartta muhakkak ki bilgi eksiğin var. Yoksa neden önlisans olsun o bölüm? Demek ki fark var.
hira0502 herkes gibi benimde hakkım var.
Bu dediğin bile yanlış ama sen direkt kendine öğretmen dediğin için tepki topladın. Bu işi kimse benim kadar iyi yapamaz dediğin için tepki topladın. Çok masummuş gibi konuşma bence.
hira0502 4 yıl okuyup atanamayanlar burda bana öfke çıkartması yapmasın.
Atanmakla atanmamakla hiçbir ilgisi yok yanlışa yanlış demenin! Demişsin ya ne kadar kötü kalpli insan var diye, bu cümlenle de kimin kötü kalpli olduğunu sen kendin ispatlıyorsun zaten.
He öğretmenlik çok içinde kaldıysa oku ilahiyat bölümünü, tamamla lisansa sonra de ben öğretmenim diye. Ama 60 bin adayı geçip de atanamazsan sakın sen de atanamadım diye öfkeni kusma oraya buraya!