ayisit mom97X ciltte pütürlü durmasının tek nedeni nemsiz ve temiz olmayan bir ciltle alakalı durum. Peeling, yıkama jelleri ile düzenli kullanımda ve güzel bir nemlendirme ile düzelecektir.
mom97X ayisit haklısınız, doğumdan sonra oldu bu sorun aslında. Baz kullan diyenler de oldu bakalım onu da ekstra deniycem
Denizanasi92 mom97X fondöten kötü olabilir mi hangi marka? Ben öyle çok cildime bakan biri değilim ama nemlendirici sürünce pürüzsüz durur
mom97X aptallarsizii aslında cildimde sıkıntı yok, kuruluk oluyor ondan diye nemlendirici sürüyorum fondoten öncesi ama yine de pütürlü kalıyo fondoten
2erkekannesi2021 mom97X kesinlikle bazsız fondöten sürülmez hatta fondöten yerine bb ya da cc krem kullanın daha temiz durur
Dfncgdm2022 mom97X yanı makyak bazı fondötenı daha ıyı tutar canım ama asıl peelıng duzenlı yaparsan olu derılerınden arındırırsan cıldın makyaja daha guzel hazır olur
LezizeNine mom97X hem kullanılan ürünler kaliteli olmalı hem de yüze bakım yapılmalı ben de yapmıyorum burda yazılanları okuycam 😁 benim de nemlendirici güneş kremi falan sürmeme rağmen fondöten sürdüğümde T bölgesi kabuklanıyor
biranneminik mom97X bende kabak lifli sabun var onu kullanıyorum ilk başta sabunlayip biraz bekletiyorum sonrasinda kabak lifi ile yavaş yavaş övüp yıkıyorum ustunede arkonem sürüyorum klasik olanı o benim yüzüme iyi geliyor. Bu işlemi makyaj yapmadan yarım saat önce yapıyorum üstüne de fondöten sürüyorum çok güzel oluyor bı dene istersen
isufumveben mom97X cildin anlaştığı asitle veya enzim peelingle düzenli peeling yapmak, en az 2 3 ay, güzel sonuç verir. Tabi bu arada cildi bolca uygun ürünle nemlendirmek, bariyeri destekleyici ürünler kullanmak gerek.
lolitam mom97X cildinizi temuzlemeniz lazım bakımlarınızi yapın ondan sonra makyaj yapın daha güzel duruyor öyle ben önce jele bir güzel yıkıyorum tabi makinem var onunla iyice yıkadıktan sonra c vitamini sonra nemlendirici üstüne güneş kremi sonra fondöten çık diye oturuyor iyi bir nemlendirme gerekiyor Pütür kalmaması için kabuk oluyorsa yüzünüz iyice temizlenmemis ve iyice nemlenmedigi içindir yüzünüze uygun nemlendirici bakin benim yüzüm çok kuru o yüzden daha yagli kremler kulaniyirum genelde yazın ağırlık yapmaması için şu bazlı kullanıyorum