firdevskarakulak Bu gaz damlasını kullanan var mı aranızda memnun kaldınız mı ben yeni kullanmaya başlayacağım da ne önerirsiniz
cakebabe firdevskarakulak benim kızım gazlı değildi gazlandığı dönemler kullandım sadece bizde işe yaradı nurse harveys, sab simplex bunları kullananlar da çok galiba daha etkili ben kullanmadım
beyzzsenturkk_ firdevskarakulak ben kullandım 2. ay full bunu kullandım gece gündüz sabah öğlen çok iyi gelmişti özellikle dışarı çıkmadan 10 dk önce veriyordum deliksiz uyuyordu sancısı olmadığı için
Khaleesi_ firdevskarakulak ben oğlumda da kullandım şimdi kızımda kullanıyorum ve memnunum ama bu çocuktan çocuğa değişiyor oğluma çok denedim gaz damlası bir tek metsil iyi gelmişti
-sevimlipolyanna- Bu gaz damlasından biz çok memnun kalmıştık. Özelin verdiği gaz damlalarına tonlarca para vermiştik hiçbiri işe yaramadı sonra metsil sağlık ocağında yazdılar hemen etki etti
meryemsultan54 Feyzosumunannesi peki ilk kullanımda mı etki gördünüz ben bu sabah başladım ama sancı girdi sanki bu saatlerde ağlamazdı sancısı akşam olurdu hep damladan bir bucuk saat sonra oldu sizde böyle bi etki olmuş muydu düzenli kullanınca bu etki geçer mi acaba
MayaliHamur firdevskarakulak 3 ay boyunca nurse harveys kullandık yanında da probiyotik çok iyi geldi
oylesinebiri__ firdevskarakulak hiç bi ise yaramıyor 2 gün çöpe attım sap simplex aldım onu kullandık
melikekl3 firdevskarakulak ben hiç birinden fayda göremedim. 2 3 tane kullandım. En iyi elma yağı ayağının altına. Bir de beyaz gürültü. Mecbur 6 ay sürdü
jupijupi Nurse harveys, relactaz falan denemiştik ama bizde tek işe yarayan bu damla olmuştu. Elbette her bebek farklı, kiminde yarayan kiminde yaramıyor 🤷♀️
biraz_tantana firdevskarakulak metsili araştırmıştım içinde silikon türevi madde vardı açıkçası önermiyorum bay bay night alabilirsin doğal içerikli bitkisel uyumasına da yardım ediyor zinco, nurse harveys ve weledayı da öneririm
merry776_ firdevskarakulak biz eczaneden aldık 4gun kullandık ise yaramadı hemen nurseye geçtik 1 haftadır metsile göre iyi.Ama kabız yapar mı bu damlalar onu çözemedim.Tuvaletini artık zor yapıyor damlalardan beri
firdevskarakulak merry776_ bende metsil kullanıyorum birkaç gündür kakasında zorlanıyor damlayla mı alakalı acaba 🤔
snmdny Ben kullandım açıkçası belli bi oranda rahatlatsada bizde asıl probiyotik başlayınca tamamen düzeldi 3.ayın sonuna kadar ikisini birlikte kullandım sonrasında probiyotik devam edip metsili bırakmıştım
serapaydin firdevskarakulak san simplex kullandım ilk olarak etkili baya şimdi metsil damlayı kullanıyorum sab simplex kadar olmasada etkili gibi
meryemsultan54 serapaydin meraba ilk kullanımda sancı yaptımı yoksa hemen rahatlattı mı ben sabah verince sancı yaptı tekrar vermeye korkuyorum düzenli kullanınca bu etki kaybolurmu acaba
Feyzosumunannesi meryemsultan54 Biogia ile birlikte kullanmıştık 3 yıl olacak kullanalı detayını hatırlamıyorum inanın ki. Ama masaj yapın bol bol
serapaydin meryemsultan54 zaten düzenli kullanımda etkisini görürsünüz doktorum düzenli kullanmazsan etkisini göremezsin demişti. Damla sayısını az başlayabilirsiniz sonra ihtiyaca göre arttırırsınız