ZeydsMom [silindi] bizim ulkede anneler gunu degil ya aklima gelmedi onun icin kampanyalar olur. Evet bayramlarda ozel gunlerde artis olur trendyol reklamlarinda falan 🥹
Pirasalipuding ZeydsMom nasıl yani anneler günü babalar günü sevgililer günü vs yok mu yada tarihlerimi farklı 🤔
hepyerdeyizz ZeydsMom Bendede aynısı var ya Bıktım carpiya basıyorum ısrarla trendyola yönlendiriyor Üç dört defa aynısı oluyor ,
ZeydsMom Pirasalipuding anneler gunu 8 martta kutlanir kadinlar gunu anneler gunu gibi. Sevgililer gunu var. Babalar gunu degil erkekler gunu var 😄
Pirasalipuding ZeydsMom peki şeyi merak ettim kanallarınız oranın yerli kanalları mı sonuçta hepiniz türkçeyi anlıyorsunuz yoksa bizim kanallarımız mı var 😂
ZeydsMom Pirasalipuding tasi kusu bilmem ama mesela sizde babalar gunune falan hediye alinir bizde erkekler gunu pek sey yapilmaz. Erkekler beklemez hic bisey hatta garipser 🤣🤣 geneldede bisey yapilmaz zaten
ZeydsMom Pirasalipuding yerli,türk,rus ,hint, amerikan kanallari falan ne ararsan var. Secim yapiyorsun hangisini istersen ona uygun kanallar aciliyor.
ZeydsMom Blackcloud sifremi bulamiyorum ya mail de attim kac kere yok yok yani yardimci olmuyor kimse. Post bile actim