ZeydsMom Bu reklamlar 5 dakika icinde 5 defami cikmali Allah aşkına noluyor bu uygulamaya? Hiçç demeyin çıkınca geri baştan sarar çıkmıyorum bekliyorum sonuna kadar. Uygulama şartlarına yeni birşeyler mi eklenmiş nolmuş reklam mı izlememiz gerekiyor her post okuduğumuzda yorum yaptığımızda. Neler oluyor?
pogacayanaginannesi ZeydsMom aynı konudan dert yanıyorum iki gündür kendi kendime yanlışlıkla basınca Trendyola atıyor bide ay delircem
[silindi] ZeydsMom Ücretsiz olduğu için reklam olması çok normal. Her güncelleme sonrası reklam artıyor. Sonra aza iniyor. Şimşeklilerinde yapacağı bir şey yok. Mail atılacak ki yazılım ekibine iletilecek. Şimşekliler sadece aracı olarak o kalıp cümleyi yazıyor.
nnoktaa ZeydsMom Canımız annemiz, Kampanya dönemlerinde reklam verenler tarafından otomatik gönderilmektedir. Bizler müdahale edememekteyiz. Anlayışınız için teşekkür eder mutlu forumlar dileriz 🌺
tombikinannesi ZeydsMom aynen yaaa hele bide çocuğu uyuturken telefondan pişpiş açıkken girince reklam sesi çıkıyo kapatıyorum uygulamayı🙃
ZeydsMom tombikinannesi ben telefonun sesini aldim medya sesini falan . Sesli reklam olunca irkiliyorum kendim 😄