zeynepkuzey61 Merhaba anneler , 2 aylık oğlum var sağlık ocağındaki D vitamini kullanıyoruz ama içeriği temiz olmadığını duydum. Temiz içerikli D vitamini önerir misiniz lütfen siz hangisini kullanıyor sunuz?
momas zeynepkuzey61 doktorlar genelde sağlık ocağınkini almayın diyor zaten biz ocean kullanıyoruz genel de onu kullanıyor anneler onu alın
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala zeynepkuzey61 İçeriği temiz mi bilmiyorum da, Yenidoğan Bebeğime hastanede monovit D3 başlamışlar, bizde onu kullanıyoruz
busra_basturk momas Benim oğlum da şu an 3 buçuk aylık ve sağlık ocağının verdiği D vitamini kullanıyorum bir şey olur mu değiştirmem lazım mı
ysen zeynepkuzey61 bende bunu kullanıyorum canım en güzeli bu 400 yazan olacak ona dikkat et 1 yaşa kadar o
zeynepkuzey61 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala içeriği temiz değilmiş bizde onu kullanıyorduk değiştireceğim
alpmomssss NeclaLeylaCeydaOhnealaneala mahvediyordu o bebeğimi ya çocuk durduk yere huzursuz oluyordu var mı böyle şikayetiniz ?
oylesinebiri__ academicmom damla ölçüsü de var ama sprey daha kolay 1 puf sıkıyorsun ağzına tamam damla çubuğunu kullanmak isterseniz de içine batırıp 3 damla damlatıp geri kapatıyorsunuz
academicmom Bezelyeannesi bir sprey 3 damlaya karşılık geliyordu sanki ama kullananlar nasıl yapıyor acaba
yzx Evet 1 sprey 3 damla yapıyor içerisinden hem damlalık hem sprey çıkıyor hangisiyle vermek kolayınıza gelirse onu kullanabilirsiniz
academicmom oylesinebiri__ aynen damlalıkla veriyorum ben spreyle hoşuna gitmiyor 😅 gerçi damlasını da çok sevmiyor ama yapacak bişey yok veriyorum mecbur 😄
oylesinebiri__ academicmom ben spreyli ağzına sıkıyorum hoşuna gidiyor 😅 demir damlasını damlalikla veriyorum 😅 onu hiç sevmiyor tadı kötü herhalde mecbur
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala alpmomssss ay hiç bilmiyorum ki gaz sancımz falan oluyor da, daha 10 günlük olduğu için pek bir şey anlayamıyorum 💁🏻♀️
larissabayzan alpmomssss Aynı durum bende var ne zaman d vitaminine başladım bebeğim asssla uyumuyor gazı oluyordu d vitamininden olduğunu anlamam haftalarımı aldı sağlık ocağindan verdikleri damlayi kullaniyordum zavalli bebeğim neler çektik ya :(