12betul Sanırım bize de ret vermiş . Benim kızım 8 Ocak. Başvuru 4 nişanda yaptım sanırım geçmişe dönük ödememek için böyle yaptılar .
12betul mercankus Ben de bakayım dedim taleplerimde açıkla kısmında null yazıyordu Türkçesi hükümsüz geçersiz anlamına geliyor . Sonra tekrar girdiğimde o yazı yoktu .
0100117 Hiç şaşırmadım 2025ten sonra millet beş bin liraya güvenipte üç çocuk yapmaz Anneler günü öncesi anneleri sevindireceklerine anca hayal kırıklığına ugratirlar😏
mercankus srf_93 ama çocuk sayısını soruyor sonuçta 2025 den sonra kaç kısı kaç çocuk doguranolor ki sacma
yildizztozu Ben 10 nisanda başvuru yaptım demin baktım hala talep durumu devam ediyor yazıyor gerçekten verecekleri bi 5 bin lira onu da vermemek için kırk takla atıyorlar resmen sinir bozucu
birogretmennn cinarselinn Bebeğimin bezinde turuncu lekeler vardı. Sütümün yetersiz olduğunu çocuk doktoru anlayınca bana mama raporu yazdı.
ikibaloglanannesi mercankus Durumum şükür iyi de durum ile alakası yok. Sonuçta kendisi 2025 de doğan tüm çocuklara verilecek demişti. Tekrar da başvurmayı düşünmüyorum. Ortaya bir şey attılar şimdi de red yapıyorlar saçmalık yaptıkları.
srf_93 mercankus Başvuruya esas çocuğun doğum tarihi 1/1/2025 tarihinden sonra olmalıdır. Bu yazıyor bu sene dogan cocugum da da Başvuruya esas çocuk için ödemeden başka bir talep ile faydalanılmıştır. Bu yazıyor
esar3142561 meleklerinannecigi telefondan hic bi şeklinde olmuyor bilgisayardan tek seferde yapıyorum
yeniannemm Olumlu sonuclanan var mı acaba duyan var mı yoksa incelemeden herkese mi aynı sonuç gidiyor