yeniannemm mercankus iki çocuğumda ekledim 2020 yılında doğan çocuğum için basvuruyu esas almış altında 2025 yılında doğan var yani onu görmüyorlar işte baştan savma iş yapıyorlar ikinci başvuruyu bu sene doğan çocuğuma yaptım bakalım ne dicekler
HazelSeren tugba65 benım hala talep devam ediyor yazıyor canım neden herkese verılmıyomuydu bu ne sacma
12betul tugba65 Ben de şimdi taleplerime baktım orada açıklama null yazıyor İngilizce ise hükümsüz anlamında ama süreç devam ediyor gözüküyor. Bok gibi sistem
Dilaradeniz 12betul evet bendede talep devam ediyor yazıyor açıklama null gözüküyor demin yine baktım o yazı yoktu anlamadım
12betul Sanırım bize de ret vermiş . Benim kızım 8 Ocak. Başvuru 4 nişanda yaptım sanırım geçmişe dönük ödememek için böyle yaptılar .
12betul mercankus Ben de bakayım dedim taleplerimde açıkla kısmında null yazıyordu Türkçesi hükümsüz geçersiz anlamına geliyor . Sonra tekrar girdiğimde o yazı yoktu .
0100117 Hiç şaşırmadım 2025ten sonra millet beş bin liraya güvenipte üç çocuk yapmaz Anneler günü öncesi anneleri sevindireceklerine anca hayal kırıklığına ugratirlar😏
mercankus srf_93 ama çocuk sayısını soruyor sonuçta 2025 den sonra kaç kısı kaç çocuk doguranolor ki sacma
yildizztozu Ben 10 nisanda başvuru yaptım demin baktım hala talep durumu devam ediyor yazıyor gerçekten verecekleri bi 5 bin lira onu da vermemek için kırk takla atıyorlar resmen sinir bozucu