Cnskplnozk Merhaba arkadaşlar 5 gün sonra 4.ay aşımız var yaptıranlar nasıl etki yaptı 2. ay aşısında olduğu gibi ateş vs oldu mu ?
Emineyldz16 Cnskplnozk aşı yaptırmadan 15 20 dakika önce calpol şurup iciriyorm çok şükür aşıdan sonra ateş yaşamadım
Annevebebisi Cnskplnozk bugün yaptırdım. Huysuzluk olmadı ama ateş oldu. Mecbur kalmadıkça şurup kullanmak istemiyorum. Şuan en fazla 37.4 oldu düşürdüm ara ara çıkıyor üstünü örttükçe elhamdülillah şuan iyi
Ariya_12 Emineyldz16 ateş olmadan ilaç vermek iyi değil doktorlar önermiyor bizde ateş olmamıştı şurup da kullanmamıştık sadece bulundurdum ne olur ne olmaz diye
Cnskplnozk Annevebebisi inşallah daha iyi olur canım geceniz rahat geçer bende ateşten dolayı tedirginim
znrbll ay aşısında ateş falan olmamıştı, 4. ay aşısında hemşireye dedim aynı aşıların devamı olduğu için bunda da olmaz herhalde değil mi diye bunda olabilir çünkü o zaman tanımıyordu antikorları şimdi tanıyor vücudu o yüzden tepki verebilir demişti. Biraz vücut ısısı yükseldi gece, çıtçıtlı badiyle yatırdım, üstünü ince örttüm. Ateş denecek kadar yükselmedi ama vücut ısısı normalden yüksekti bütün gece. Huzursuzluk olmadı sakin uyudu.
HasanCinar Cnskplnozk 2. Ay aşısında ateş olmamıştı ama 4.ay aşısında ateş ve gün içerisinde huysuzluğu oldu ama gece uyku düZenimizi erkilemedi çok şükür şurupla da ateşini kontrol altına almıştık ama her bebekte aynı etki olmuyor belki sizinki ateşlenmeyebilir
Cnskplnozk HasanCinar bizimde 2 ay aşımızda 37.2 ye kadar yükseldi onda da calpol vermiştim inş yükselmez bunda
Cnskplnozk Deletedmom409 ateş yapmasında huysuzluguna katlanırım canım ben ateşi yükselcek diye tedirgin oluyorum
2prensesannesii Cnskplnozk ben calpol içirip götürdüm ayaklardan vuruluyor iki tane birşey olmadi cok şükür.
Cnskplnozk 2prensesannesii bende doktorumuza danışıcsm ver derse verip götürürüm ama 2. Ayda yükselirse verirsin demişti bundada öyle der gibi
2prensesannesii Cnskplnozk canim atesi olmasada ağrısı huysuzlugu illa oluyor. Hergun vermiyoruz zaten yada doktor vermedikçe asla vermem bu yüzden ben veriyorum gitmeden agrisida olsada en az sekilde hissediyor
Deletedmom409 Cnskplnozk bu ay iki tane aşı olacak bitanesi biraz yakıyormuş.ve de inşallah ateşi çıkmaz korkutmayın kendinizi 😍