twobabymom_ mondecaidensecmeler kiz benimki karti internete kapattırdi artık geçen denedim ki geçersiz işlem tüm hevesim kursağımda kaldi🤣
mondecaidensecmeler twobabymom_ 😂😂 kız biz bulusma yapacaz gratise mi gitsem diyorum 😂 ben hiç öyle şeyler yapmıyorum yapmadigimi bildiği için bana guveniyor😂😂😂
twobabymom_ İç sesim bu aralar kocamı bogazlayip bogazlamamak arasında düşünüyor beynim de bırak lohusa psikolojisi akıllı dur diyor 🤣
twobabymom_ mondecaidensecmeler git kiz harca kendine Kocam diye demiyorum sagolsun hayatta kart güvenmez 🤣🤣 evlendikten sonra da kartlarimi imha etti ya gidip harciyorsun gidemezsen internetten isini götürüyorsun diye kiz haklı da alışverişi harcamayı çok severim valla hiç umrumda olmaz
syldz61 kocamer iç sesim şöyle diyor. Zayiflycam diyerek zayiflanmiyo hayvan gibi yeme, tut şu boğazını 🤣
Kubis42 kocamer bir de benim iki küçük bebe var hepten kaldım 😏 bı tercih yapayım diyorum bulunduğum il dışı düşünemiyorum bile.
kocamer Kubis42 ya gercekten ben bir tane ile bile kimseye güvenemiyorum nasıl bırakırım diyorum ama çalışmayı da çok özledim ah ah 🥹
Kubis42 kocamer benim ikinci sürpriz oldu nasip böyleymiş ama çok bunaldım çocuklar küçük olunca da insan bişey düşünemiyor kendiyle ilgili.siz normalde çalışıyor muydunuz?
kocamer Kubis42 evet hamileğimin 37 haftasına kadar çalıştım Hemşireyim.Sonrasında rapor aldım son raporu aldıktan sonra çocuğumu bırakamadım üzerine rahatsızlıklarım oldu istifa ettim ama tekrar çalışmak istiyorum sadece özel sektör istemiyorum artık
busra_basturk kocamer içimdeki ses keşke bir yerden yüklü miktarda para gelse de bebeğimide alıp gitsem kimse bulamasa 🤣