esekhosaftanneanlar Kızanım 2 yaşında, doktor önerisiyle kreşe başlatacağız, nelere dikkat etmeliyim. Bir yer var kameralı izlemi var, bu benim için çok önemliydi , ama 18 bin…. Evet nelere dikkat etmemiz lazım tecrübeli anneler please
kckkz- esekhosaftanneanlar kameralar izlenmiyor bir play olursa sadece izleniyor. Kres işi çok zor şans işi biraz bende oturduğum yerin en iyisi diye verdim ama hiç memnun kalmadım. Sadece öğretmen çok çok önemli ona çok dikkat edin bir de okul sınıflar kalabalık olmasın
mduyg1 esekhosaftanneanlar benim oğlum bu hafta başladı 22 aylık. Ama dün öğretmeni çok canımı sıkan bir şey söyledi sınıf toplam 6 kişilik ama 2 öğrencide ısırma problemi var dedi 🥺 dünden beri çok üzülüyorum bu duruma.
Pelin232323 esekhosaftanneanlar doktor neden önerdi peki bazı doktorlar direkt kreş değil oyun grubu öneriyor o yüzden sordum. Şu an 20 aylık oyun grubuna gidiyor ama 2 yaşta bende vermeyi çok istiyorum sosyalleşmesi için sadece doğru zaman mı emin olamıyorum. Doktorun ekstra bir yorumu varsa yazabilir misiniz
AnnaKurt Valla maddiyattan yana sıkıntım yok dersen kameralı en güzeli. Ama öğretmenlerin tavrına eski velilerin yorumuna göre ver.
esekhosaftanneanlar AnnaKurt aslında çok memnun birisi önerdi ama 6 sene geçmiş üstünden değişmiştir kadrosu
esekhosaftanneanlar tgcayz aslen İstanbulluyum ama şuan eşimden dolayı Tekirdağ ergene de ikamet ediyorum
kckkz- esekhosaftanneanlar bizde ters tepti maalesef cok duşa dönük arkadaş canlisiydi simdi çok pasif çocuklardan korkar hale geldi bize hiç yaramadı
esekhosaftanneanlar Pelin232323 benim kızımın dikkat süresi çok uzun ve kendi kendine öğrenme kabiliyeti var, bir şeyi bi kere görmesi yeterli öğrenmesi için. Doktorda biraz gözlemledikten sonra bunu kreşe verin çok açık bir çocuk, alıcı dili çok iyi dedi. Ben de şimdi pedogoğa götürüp ondan da fikir alıp, o şekilde kreşe vermeyi düşünüyorum
kckkz- mduyg1 öğretmeni baskın ve sert konuşuyordu kızım vana anlattı başka sınıfa geçti oradakilere yaş buyuktu uyum sağlayamadı akademik olarak çok öndelerdi ve zorba çocuklar vardı bize hiç yaramadı