Tansukiz aynı durumdayız bebeğim 19 aylık artık ne zaman iştahı bu kadar kapandı inanın bilmiyorum çok güzel somon yerdi köftenin her çeşidini yerdi barbunya yerdi taze fasulye yerdi sonra bi anda hepsi yavaş yavaş bitti yaşından itibaren sanırım emin değilim önce baklagiller bitti sonra köfte sonra balık omlet hiçbiri kalmadı. Kuymak tost mercimek çorbası ki çorbada gidici gibi çok az içmeye başladı pilav patates bu kadar ne meyve ne sebze hiçbiri yok ekran bile denedim olmuyor zaten kendi yemek istiyor blw yaptım diye mi bunları yaşıyorum diyorum keşke kendim yedirseydim diyorum ya o kadar zor ki yemeyen bebek çok yoruldum aşırı takmaya başladım bu konuda yalnız değilim biliyorum ama ben artık aman neyse diyemiyorum mama içiyor gece 12de gece beslenmesi yapar maks 150 cc sabah 10a doğru yapılır kahvaltı bu kadar saat acıkmaman mümkün değil ya diyorum mama kessem kesemem aç aç nasıl uyusun uyumaz mama ister kessem ne değişecek diyorum yemiyor yani 10 saat geçmiş mama içeli nasıl yemez aklım almıyor çok uzun oldu ya kusura bakmayın bi anda döküldüm kimse anlamıyor çünkü aman hepsi böyle diyorlar ua da aaay bu niye böyle diyorlar