balli_cilek Kızlar güneş kremi; incia, mustela, ecowell arasında kaldım hangisi daha yüksek korumalı mustelanın içeriği temiz değil diye bi yorum gördüm ama ne kadar doğru bilemedim yanmayı vs hangisi daha >!çok önlüyor ya
mhtpbyzgl53 balli_cilek ben hommbitkiselin güneş kremini kullanıyorum ve çok memnunm suya bile dayanıklı herhangibirşey olmuyor. Aynı zamanda markamın danışmanıyım 🥰
MoonCrystal balli_cilek ecowell tercih edebilirsiniz ama incia ve sivenoda iyidir. Mustelanin içeriği temiz değilmiş
MoonCrystal mhtpbyzgl53 üzgünüm ama bahsettiğiniz marka hiçte kaliteli ham madde kullanmıyor tamamen kazanç sistemi üzerine kurulu bir marka ömrü de çok uzun olmayacaktır
kevs61 mhtpbyzgl53 ben de denedşm bitkisel ve yerli diye ancak hiç beğenmedim. Dokusu çok ağır yağlı bi yapısı var ama koruyuculuğu hiç yok. Trabzon gibi bi şehirde hem de. Arkadaş adana diyor 😅😅
balli_cilek pozitifanne06 çok yorum gördüm çok iyi diye yanma vs yapmadı değil mi bir de 50 ml yeterli oluyor mu
mhtpbyzgl53 balli_cilek bebekler için pişik lremler dahi war üyeliğim war bana daha da uyguna geliyor isterseniz sizde denyenilirsiniz
pozitifanne06 balli_cilek yok hiç yanma vs yapmiyo gözde de ciltte de. yok gibi hissettiriyo rengi de hafif grimsi gibi kendime de kızıma da onu kullandım geçen yıl. Bu yıl daha almadım ben de. 50 ml yeterli
mhtpbyzgl53 MoonCrystal tamamen bitkisel ve yerli üretim. Ben elimden geldiğimce yerli üretim almaya dikkat ederim. Banada iyi geldiği için tavsiyede bulundum. Siz farklı düşünüyor olabilirsiniz beni ilgilendirmiyor
balli_cilek MoonCrystal ya evet neredeyse eczaneden mustela alıcaktım iyi ki almamışım incianın 50 ml yeterli olur mu 2 tane mi almalıyım
MoonCrystal balli_cilek çok yoğun kıvamlı oluyorlar zaten ama inciada aşırı beyazlık bırakma durumu var malesef onu göz önünde bulundurun derim
MoonCrystal mhtpbyzgl53 eve ttavsiye vermissiniz bende bildiğimi yazdım post sahibi için sizin için değil. Kalitesiz yetersiz ham madde kullanan bir marka yerli uretim olması bir şeyi değiştirmiyor
mhtpbyzgl53 MoonCrystal bana yönelik cevar verdiniz ama ben sizin fikrinizin olduğu yoruma birşey söyledim mi söylemedim sizin tazvsiye ettiğiniz markaları bende kullandm ama iyi gelmedi daha beter oldu hoşumuza gitmedi iyi gelen bir ürün war ve bunu paylaşmak istedim bu benim kendi görüşüm ben sizin görüşünüze yoeum yapmadıysam sizde konu sahibini etiketleyip cevap werebilirsiniz herkes fikrini söyleyebilir burada tamamen bitkisel ve çok ggüzel sonuçlar aldığım bir ürün aynı zamanda
MoonCrystal balli_cilek Prouvee Minela Ecowell Bunlar daha once incia denemistik güzel ama bembeyaz koyu kalıyor
MoonCrystal mhtpbyzgl53 sizde yorum yapabilirsiniz sorun yok zaten herkese açık bir platform . Ben markanin ucuz hammadde kullandığını kazanç sistemli bir marka olduğunu çok net biliyorum ve yazmak istedim. Sizde benim yazdığım markalara olumsuz elestiri yapabilirsiniz benim markam değil hiç biri sonuçta umrumda olmaz yani
balli_cilek pozitifanne06 yüzüne kollarıma bide bacaklarına sürüyorsunuz değil mi. İlk defa kullanacağım bende bu yaz bakalım
mhtpbyzgl53 MoonCrystal ben memnun kaldığım için dile getirdim bir ğrğn kimine iyi gelir kimine iyi gelmez