leylaaa1defne Adetim 8 gün gecikti bugün gebelik testi yaptım negatif cıktı normalde her ay düzenli bir şekilde adet görüyordum bu ay bu kadar gecikince acaba hamilemiyim diye düşündüm ama negatif çıktı bu durumu yaşayan varmı aranızda
volkanemremm leylaaa1defne benim de aynı hep düzenliydi şu anda 6-7 gün geçti yarın kan vereceğim siz de bir kan verin bence en kesin sonuç çıkar
Ciddiyet12 leylaaa1defne dikkat ederseniz ilkbahar ve sonbaharda gecikme oluyor hep herkeste havaların değişmesinden kaynakliymiş
leylaaa1defne starwomen yaa öyle mi bilmiyordum. Bizde korunmayı bıraktık acaba hemen oldumu diye düşünmüştüm
starwomen leylaaa1defne Korunmayı bıraktıysanız olabilir. Biz korunuyoruz, arkadaşlarımdanda çok duydum mart nisan böyle sanırım.
volkanemremm starwomen şu an benim de geçti 7 gün böyle bir şey olduğunu ilk defa duyuyorum havalardan mı acaba
starwomen volkanemremm Her sene bahar, sonbahar mevsiminde çoğu kadının yaşadığı bir durum. Mevsimsel gecikme falan diye konuşuluyor genelde. Bende de bu mevsimlerde oluyor gecikme.
leylaaa1defne volkanemremm yaşadığım yerde çarşamba günleri kan veriliyor çarşamba günüje kadar olmazsam eger mutlaka kan vereceğim
birssorumvar Benim de her ay düzenli gelirdi, doğumdan önce de sonra da. Ama geçen Ocak ayında 10 gün gelmedi doktor ilaçla getirtti. Sebebi de aslında adet olmuşum ama kan içeriye dolmuş, dışarı atamamış kendini kistimden dolayı